لیفتراک دستی
در این مقاله شما را با مفاهیم لیفتراک دستی، عملکرد لیفتراک دستی، کاربرد لیفتراک دستی، مشخصات استاکر دستی، انواع لیفتراک دستی، مزایای لیفتراک دستی، تاریخچه جک پالت، تاثیر جک پالت در افزایش سرعت در بارگیری و انبارداری، نحوه کار با لیفتراک دستی و خرید جک پالت دستی آشنا خواهیم کرد.
لیفتراک دستی از جمله لیفتراکهایی است که برای کار کردن از نیروی انسانی از طریق هل دادن تغذیه میشود در جلو این ماشین شاخکهای قابل حرکتی وجود دارد که به نوعی ماشین های انتقالی محرک اند.
انواع لیفتراک دستی عبارتند از: برقی ، نیمه برقی ، دستی
3 نوع لیفتراک دستی در بازار موجودند که عبارتند ااز برقی، نیمه برقی، دستی
نوع برند تناژ میزان بالابری و ظرفیت از جمله موارد موثر بر قیمت استاکر هستند.
استاکر (لیفتراک دستی) بهترین انتخاب به جای لیفتراک خودرویی است زیرا از نظر شرایط نگهداری و قیمت بسیار مقرون به صرفه است.
از جمله تواناییهای این ماشین حمل بار و پالت در ارتفاع است که همین امر موجب قرارگیری استاکر در دسته تجهیزات انبارداری است. نیروی انسانی با تغییر وضعیت جک هیدرولیکی موجود در این دستگاه میتواند بار را تخلیه یا بارگیری نماید. از مزیتهای این دستگاه میتوان به مقرون به صرفه بودن آن و کارایی در انبارهای کوچک محیطهای صنعتی و کارگاهی اشاره کرد.
چنانچه قصد دارید یک لیفتراک دستی مناسب برای خود انتخاب کنید، روی مجموعه ما حساب کنید. آدرس شرکت: تهران – شهرک صنعتی چهاردانگه – شرکت «آتی بالابر». همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با مجموعه ما تماس بگیرید. شماره تلفن: 09125462051 «جناب آقای ساعی»
لیفتراک دستی - شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱
یکی از صفات این ماشین قابل استفاده بودن آن روی سطح صاف و هموار بوده که در غیر اینصورت کارایی ندارد این لیفتراک کاملا دستی میباشد این بدین معناست که جابجایی و بالابری و حرکت دستگاه روی سطح زمین توسط نیروی انسانی کاربر انجام میشود.
با توجه به اینکه این محصول در صنایع کوچک با حجم عملیات کم به کارگیری می شود و توسط کاربر کنترل میشود که به نام استاکر دستی شناخته میشود.
لیفتراک دستی - شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱
عملکرد لیفتراک دستی
عملکرد لیفتراک دستی به این صورت است که چرخهایی که در این ماشین وجود دارند عمل جابجایی را آسان می کنند. در واقع بار بر روی شاخکهای لیفتراک قرار گرفته و کاربر با دستگیرههای موجود محصول را به راحتی جا به جا میکند.
کاربرد لیفتراک دستی
کاربرد لیفتراک دستی موارد زیر است. گستردگی استفاده از این نوع ابزار (جک پالت) بسیار زیاد میباشد. در واقع با اطمینان خاطر میتوان اذعان کرد که پر مصرف ترین نوع لیفتراک، لیفتراک دستی است که در اینجا به چند مورد از موارد مصرف استاکر اشاره خواهیم کرد.
1. انبارها
2. فروشگاهها
3. کارگاهها
4. کارخانجات
5. و…
مشخصات استاکر دستی
مشخصات استاکر دستی به شرح زیر است:
تحمل وزن: وزنهای یک الی 3 تن را مینواند تحمل کند.
ارتفاع کل استاکر: در ارتفاعهای مختلفی ساخته و به عرضه میرسد که چند مورد ار آنها عبارتند از:
1. 190
2. 200
3. 210
4. 220
شرکت آتی بالابر تولید کننده انواع بالابر ها با کیفیت بالا و در قیمتهای مقرون به صرفه و اقتصادی است که جهت اطلاع از انواع بالابرها و نیز قیمت این ماشین ها میتوانید با شماره تلفن 09125462051 (آقای ساعی) تماس حاصل فرمایید همچنین آدرس مجموعه به نشانی تهران شهرک چهاردانگه شرکت آتی بالابر میباشد.
ارتفاع بالابری استاکر: ارتفاع بالابر در اندازههای مختلفی میباشد که به چند مورد از آنها قبلا اشاره کردهایم همچنین لازم به ذکر است که ارتفاع این بالابر با توجه به نیاز شما نیز قابل ساخت است.
1. 160
2. 200
3. 250
4. 300
لیفتراک دستی - شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱
انواع لیفتراک دستی
تهیه و توزیع انواع لیفتراک دستی در مدلهای مختلف میباشد. که جهت آشنایی شما عزیزان به تعدادی از انواع استاکر دستی اشاره میکنیم:
1. استاندارد
2. پهن
3. باریک
4. قیچی
5. ترازودار
6. رول بر
7. با شاخک بلند
8. کم ارتفاع
9. گالوانیزه
10. استیل
11. با حفاظ
12. پالت بر سنگین
13. با چرخ لاستیکی کوتاه
14. با چرخ لاستیکی سنگین
15. با چرخ لاستیکی برقی
16. و …
در زیر به معرفی انواع لیفتراکهای دستی میپردازیم:
1. لیفتراک استاندارد: در فضاهای کوچک و باریک استفاده میشود مثل:کانتینر و انبارهای کوچک
2. لیفتراک با شاخک بلند: از لیفتراک با شاخک بلند برای مواردی همچون بلند کردن دو پالت کنار هم، بلند کردن همزمان دو پالت، جا به جا کردن بارهایی با طول بیشتر از 20 سانتیمتر استفاده میشود.
3. لیفتراک پهن: برای جا به جایی بارهایی با عرضی بیشتر از حد استاندار (بیشتر از 53 سانتی متر) مانند: سرد خانههای صنعتی، یخچال و … استفاده میشود.
4. لیفتراک رول بر (دستی): برای حمل بار استوانهای و رولی شکلی مانند: سلفون، رول، کلاف سیم و … بر روی شاخکهای آن استفاده میشود.
5. لیفتراک استیل: در مکانهایی که رطوبت بالایی دارند مانند: سردخانهها، انبارها و … استفاده میشود و از آن جایی که جنس بدنه آنها تمام استیل هست از زنگ زدن شاخک و پمپ جک پالت جلوگیری میکند.
6. لیفتراک باسکول دار – ترازو دار – توزین دار: این نوع جک پالتها دارای یک ترازو میباشند که میتواند آنالوگ یا دیجیتال باشد و برای وزن کشی سریعتر مورد استفاده قرار میگیرد.
7. لیفتراک قیچی: برای مکانهایی که نیاز به بالا آوردن بار مانند: انتقال بار به داخل خودرو، وانت و … است مورد استفاده قرار میگیرد.
8. لیفتراک دستی: برای جا به جایی با کمک نیروی دست استفاده میشود و سادهترین نوع جک پالت میباشد.
9. لیفتراک برقی: به وسیله نیروی برق عمل جا به جایی انجام میدهد به این صورت که کاربر پشت فرمان میایستد و عمل جا به جایی بار انجام میدهد. این جک پالت سرعت بسیار زیادی دارد. قیمت این جک پالت نسبت به سایر جک پالتها بیشتر است.
مزایای لیفتراک دستی
از مزایای لیفتراک دستی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1. تسهیل جا به جایی
تجربه جابجایی اسان و راحت محصولات توسط استاکر
2. کاهش نیروی انسانی
یک استاکر دستی میتواند کار چندین نیروی انسانی را انجام دهد.
3. صرفه جویی در زمان
برای بالا بردن سرعت جابه جایی بهترین گزینه استاکر است .
4. کاهش آسیب به بار
استاکر دستی به شما کمک میکند که از جا به جایی بارهای خود به صورت کاملا ایمن اطمینان حاصل کنید.
5. صرفه جویی در هزینه
از آنجایی که هزینه همیشه مهمترین گزینه برای انتخاب ما است میتوان با خیال آسوده استاکر را انتخاب کرد چون بسیار ارزان قیمت و اقتصادی است.
لیفتراک دستی - شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱
تاریخچه جک پالت
تاریخچه جک پالت به این شرح است که پیشینه استفاده از پالتها در اشکال مختلف به حدود 100 سال پیش باز میگردد اما در دهه 30میلادی نوع امروزی آن به بازار عرضه شد. پیش از ان جورج ریموند وبیل هوس از بین اختراعاتی که برای پایههای باری مختلف صورت گرفته بود، طرحی ارزان قیمتتر ارائه دادند که بدون پایهها و رشتههای آهنی بود این موارد باعث میشد که لیفتراک ها و کامیونها به راحتی از آنها استفاده کنند.
تاثیر جک پالت در افزایش سرعت در بارگیری و انبارداری
این بخش از مقاله در مورد تاثیر جک پالت در افزایش سرعت در بارگیری و انبارداری است. به دلیل ارزان بودن پالتها سرعت تولید زیاد شده و در بازار به صورت انبوه عرضه شد و سرعت جابجایی بار پس از اختراع آنها تا 15 درصد رشد صعودی به خود دید. اما از انجایی که برای جابه جایی پالتها حتما به ماشین لیفتراک نیاز بود باز هم سرعت انبارداری و بارگیری پایین بود.
نحوه کار با لیفتراک دستی
نحوه کار با لیفتراک دستی بسیار آسان است. جک پالت متشکل از یک سیستم جک روغنی (پیستونی) برای بالا و پایین آوردن پالت و کالاها که با دست ترمزی که بر روی فرمان هست هدایت میشود. عملکرد این دستکاه به این شکل میباشد که پیستونها توسط باد پر میشوند و به کمک پمپ موجود در دستگاه و جک روغنی این عملیات را انجام میدهد. شاخکهایی که در جک پالت تعبیه شده اند بسته به تنوع طول و عرض آنها متغیر میباشد. از شاخکها به عنوان یک سطح مقطع جهت جا به جایی پالتها و همچنین برای گذاشتن و بلند کردن اجسام استفاده میشود. سیستم جک پالت به همراه شاخک های آن بر روی شاسی و بدنهای قرار گرفته که این بدنه مجهز به چند عدد چرخ و یک دسته فرمان مناسب جهت کنترل جک پالت می باشد. پس در آخر جک پالت متشکل از بدنه و شاسی، پمپ و جک روغنی، دسته فرمان و چرخ ها در کنار هم یک سیستم منحصر به فرد را به عنوان جک پالت برای جا به جایی اجسام می باشد.
لیفتراک دستی - شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱
خرید لیفتراک دستی
در این بخش خرید لیفتراک دستی را مورد بررسی قرار میدهیم. با گذر زمان و پیشرفت علم و صنعت و گستردگی این عرصه برای حمل و نفل و جابه جایی بار احساس نیاز به لیفتراک محسوس شد اما به دلیل گران بودن و هزینههای جانبی نگهداری آن باعث بوجود آمدن انقلابی در زمینه جابه جایی بار شد که این ثمره این تحول ورود جک پالتها به بازار بود در حال حاضر نیز از این دستگاه در کارخانهها و انبارها استفاده میشود. توجه داشته باشید که میتوانید برای خرید لیفتراک دستی با شرکت آتی بالابر با شماره تماس 09125462051 در تماس باشید.
سخن پایانی
در این مقاله در رابطه با لیفتراک دستی، عملکرد لیفتراک دستی، کاربرد لیفتراک دستی، مشخصات استاکر دستی، انواع لیفتراک دستی، مزایای لیفتراک دستی، تاریخچه جک پالت، تاثیر جک پالت در افزایش سرعت در بارگیری و انبارداری، نحوه کار با لیفتراک دستی و خرید لیفتراک دستی صحبت کردیم.
چنانچه نیاز به اطلاعات بیشتر در این زمینه دارید، میتوانید با شرکت آتیبالابر در تماس باشید.
نشانی شرکت: تهران – شهرک صنعتی چهاردانگه – شرکت «آتی بالابر». شماره تلفن: 09125462051 «آقای ساعی»