blog سفارش بالابر کارگاهی + ساخت بالابر کارگاهی | 09125462051

بالابر کارگاهی چیست؟

source this article منبع مقاله
بالابر کارگاهی و انواع آن

بالابر کارگاهی چیست؟

در این مقاله قصد داریم با انواع بالابر کارگاهی که خود به دو دسته بالابر کارگاهی ثابت و بالابر کارگاهی متحرک تقسیم می‌شوند آشنا شویم. استفاده از بالابر‌ کارگاهی امروزه بسیار گسترش یافته است. دلیل این گسترش را می‌توان صرفه اقتصادی، راحتی در اجرا و نگه‌داری آسان آن عنوان کرد. همین عوامل سبب شده است که استفاده از بالابرهای کارگاهی افزایش پیدا کند. کارکرد بالابرهای کارگاهی بسیار آسان‌تر و راحت‌تر از آسانسورها است و از اجزای ساده‌تری نیز نسبت به آسانسورها تشکیل شده است. در ادامه‌ی مطلب نحوه‌ی کارکرد و اجزای تشکیل دهنده بالابر کارگاهی را بیان می‌کنیم با ما همراه باشید.
شماره تماس ما را به خاط بسپارید 09125462051 ((آقای ساعی))

بالابر کارگاهی چیست؟

بالابر کارگاهی شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

آشنایی با بالابر کارگاهی

بالابر کارگاهی خود نیز یک نوع آسانسور محسوب می‌شود. به دلایلی از جمله، کارایی مفیدی که برای ظرفیت‌های بالای حمل بار دارد و همچنین به دلیل داشتن سرعت بالا در ارتفاعات بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. و روند انجام کار با بالابرهای کارگاهی سرعت چشمگیری پیدا می‌کند. بالابر کارگاهی را می‌توان این‌گونه تعریف کرد که وسیله‌ای می‌باشد که جهت سرعت بخشیدن و انجام سریع کارها در پروژه های ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین برای کیفیت کار آن ضمانت داده می‌شود.  انواع بالابر کارگاهی به صورت نو و دست دوم و کار کرده از طریق نمایندگی‌های معتبر و مطرح در این زمینه به فروش می‌رسد. علاوه بر این که امکان خرید این محصول در نمایندگی‌ها وجود دارد می‌توانید نسبت به اجاره آن نیز اقدام نمایید.
هنگام اقدام برای خرید بالابرهای کارگاهی با گارانتی محصول حتما لازم است که از مشاوره برای خرید آن بهره‌مند شوید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. برای این کار کافی است که از کارشناسان و متخصصان در این زمینه کمک بگیرید. کارشناسان می توانند در انتخاب بهترین دستگاه شما را راهنمایی کنند. علاوه بر این که با این کار می‌توانید از قیمت بالابر کارگاهی در انواع نو و دست دوم آگاهی یابید، ویژگی‌ها و مشخصات هر یک از دستگاه را نیز خواهید دانست. در نهایت با توجه به کار شما و کاری که بالابر قرار  است ارائه دهد کارشناسان بهترین نوع را به شما پیشنهاد می‌کنند.

بالابر کارگاهی چگونه کار می کند؟

اجزای تشکیل دهنده بالابر کارگاهی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که در کل دو حالت سیستم محرکه برای آن وجود دارد. نحوه‌ی کارکرد این دو حالت سیستم متحرکه نیز به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم می‌باشد.
1- در نوع مستقیم این دستگاه اتصال جک به یوک کابل به صورت مستقیم می‌باشد.
2- در نوع غیر مستقیم، جا‌به‌جایی کابین بالابر به کمک سیم بکسلی صورت می‌گیرد که به یوک کابین وصل شده است. در این مدل از بالابرها بر روی جک هرزگردی نصب می‌شود و سبب می‌شود که سیم بکسل از یک طرف در قسمت پایین به زمین متصل شود و از طرف دیگر به یوک کابین بالابر متصل باشد. نام این سیستم یک به دو می‌باشد، به صورتی که سرعت کابین بالابر دو برابر سرعت حرکت جک در نظر گرفته شده است.

بالابر کارگاهی چگونه کار می کند؟

بالابر کارگاهی شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

اجزای تشکیل دهنده بالابر کارگاهی

اجزای تشکیل دهنده بالابر کارگاهی شامل چند مورد می‌باشد که در ذیل مشاهده می‌کنید.
جک هیدرولیک: این نوع از جک در طراحی بالابرها استفاده می‌شود که شامل جک یک مرحله‌ای و چند مرحله‌ای می‌باشد. بیشترین کاربرد را جک‌های یک مرحله‌ای دارند زیرا هزینه کم‌تری را به خود اختصاص می‌دهند. از جک چند مرحله‌ای نیز زمانی که محدودیت وجود داشته باشد استفاده می‌شود. مثلا هنگام حفر چاه به دلیل وجود محدودیت لازم است که از جک چند مرحله‌ای استفاده شود تا نحوه انجام کار را سهولت بخشد. معمولا جک‌های چند مرحله‌ای شامل هزینه‌ی زیادی می‌شوند. اجزای اصلی تشکیل دهنده جک هیدرولیک شامل موارد زیر می‌باشد:
1- سیلند
2- صفحات نگه‌دارنده
3- پیستون
پاوریونیت: توانایی حرکت بالابر کارگاهی از پاوریونیت دریافت می‌شود که یک قطعه نسبتا کوچک می‌باشد. پاوریونیت در واقع جعبه‌ای فلزی می‌باشد که که متعلقات زیادی در داخل و در روی آن جای گرفته است. این جعبه فلزی بسیار محکم می‌باشد. به طور کلی پاوریونیت‌ها به دو نوع تقسیم می‌شوند. در نوع اول آن موتور در قسمت بیرونی سطح روغن تعبیه شده است. در نوع دوم نیز تعبیه موتور در سطح داخلی روغن انجام گرفته است. همه انواع پاوریونیت اصول عملکردی یکسان و مشابه دارند. بر حسب موارد مختلف برق پاوریونیت‌ها از نوع سه فاز یا تک فاز می‌باشد.
محفظه روغن: بخشی که در داخل پاوریونیت تعبیه شده است یک محفظه کوچک می‌باشد. که وظیفه این بخش کوچک کاهش نوسانات در فشار و حجم روغن می‌باشد. همچنین جلوگیری نمودن از ایجاد سر و صدا و حرکت‌های ضربه‌ای روغن در داخل لوله‌ها اتصالات و سیستم‌ها می‌باشد. در سیستم پاوریونیت به منظور پیشگیری از احتمال افزایش در فشار روغن سوییچ‌هایی تعبیه شده است. که این سوییچ‌ها شامل، فشار بالا، سوییچ اورلود و فول لود می باشند. هر یک از این سوییچ‌ها به صورت مجزا در ادامه توضیح داده شده است.
سوییچ فشار بالا: هنگامی که فشار یک چهارم برابر فشار استاتیکی در سیلندر باشد این سوییچ عمل کرده و برق الکتروموتور پمپ را قطع می‌نماید.
سوییچ اورلود: این سوییچ مطابق با استاندارها زمانی که فشار 1.1 برابر فشار استاتیکی سیلندر باشد فعال می‌شود.
سوییچ فول لود: این سوییچ نیز زمانی که ظرفیت بار شصت و پنج درصد یا فشار سیلندر نود درصد فشار استاتیکی باشد فعال می‌شود. عملکرد این سوییچ با غیر فعال کردن پمپ روغن می‌باشد.
موتور و پمپ هيدروليکي بالابر کارگاهی: به حرکت دراوردن پمپ روغن هیدرولیک از وظایف این قسمت می‎‌‌باشد. انتخاب هر یک از این اجزا از جمله پمپ، موتور و پاوریونیت، به عوامل مختلفی وابسته است. که این موارد شامل: ظرفیت و تراول بالابر کارگاهی، سرعت مد نظر، تعداد و قطر سیلندرهای موجود، سیستم تعلیق و نحوه اتصال جک به بالابر.
لوله‌های انتقال قابل انعطاف: از این لوله‌های انتقال به صورت قابل انعطاف و فشار قوی برای اتصال تجهیزات و بخش‌های مختلف به خصوص در مکان‌هایی که فضای کافی برای لوله‌کشی به صورت دائم وجود ندارد استفاده بسیاری می‌شود. کاربرد لوله‌ها در جلوگیری از انتقال نویز و ارتعاشات می‌باشد. از جمله ویژگی‌های این لوله‌ها مقاومت در مقابل مواد شیمیایی مختلف، دما، ضربه‌ها و شوک‌های مکانیکی می‌باشد.

مزایای بالابر کارگاهی

در بالابر کارگاهی به هیچ عنوان نیازی به شاسی‌کشی و ساختن چهارچوب نیست. این‌گونه که این موارد برای آسانسور‌های کششی مورد نیاز هستند. به همین دلیل می‌باشد که هزینه ساخت ان به طبع کم‌تر خواهد بود همچنین هزنه نصب پایین‌تری نیز خواهد داشت.
همچنین بالابرهای کارگاهی نیاز به ساختن موتور خانه در قسمت بالایی آن‌ها ندارند. بالطبع نیازی به چاله‌‌ی آسانسور در وزن‌های پایین هم ندارند. به همین دلیل که نیازی به موتور خانه ندارند محوطه‌ای که توسط بالابر کارگاهی اشغال می‌شود بسیار کم‌تر می‌باشد.
یکی از مهم‌ترین مزایا بالابر کارگاهی، پایین امدن سریع و بدون هزینه آن می‌باشد. برای پایین آمدن بالابرهای کارگاهی نیازی به برق نیست. فقط نیروی جاذبه و وزن کابین سبب پایین آمدن آن می‌شود. به راحتی می‌توانید قطعات یدکی بالابرها را تهیه نمایید.
هزینه‌ی نگه‌داری بالابر کارگاهی نسبت به آسانسور بسیارکم‌تر می‌باشد. همچنین هزینه نگه‌داری آن از بالابرهای کششی نیز کم‌تر است. بالابرهای کارگاهی هیدرولیکی نوع غیر مستقیم، ایمنی چند برابری نسبت به نوع دیگر دارند. این ایمنی به دلیل شیر اطمینان و قانون فشار روغن یک سیستم می‌باشد.
نصب و اجرای بالابر کارگاهی در ساختمان‌های کوتاه در مدت زمان کم‌تری انجام می‌گیرد. بیشتر وزن متحمل شده در این سیستم بر روی زمین می‌باشد و فقط حفظ تعادل بر عهده ساختمان می‌باشد.

مزایای بالابر کارگاهی

بالابر کارگاهی شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

انواع بالابر کارگاهی

بالابر کارگاهی فقط یک نوع ندارد بلکه انواع مختلفی از آن‌ها موجود می‌باشد و پیشرفت علم و صنعت موجب شده است تا در هر کاری از بالابر متناسب استفاده شود. مثلا از بالابرها در سدها، پالایشگاه‌ها، سازه‌ی ساختمانی و سکو‌های نفتی استفاده می‌شود. به همین دلیل طراحی‌های مختلفی از این دستگاه‌ها برای کاربری‌های مختلف طراحی شده است. انواع مختلف این سیستم را در ادامه بیان می‌کنیم.
1- بالابر صنعتی: این بالابرها خود به دو نوع تقسیم می‌شوند.
بالابر انفجاری: در قسمت‌هایی که گازهای اشتعال‌زا وجود دارند از این نوع بالابرها استفاده می‌شود.
بالابر کاسه‌ای: برای نقل و انتقال مواد توده‌ای همانند پودر‌ها از این نوع بالابر کاسه‌ای استفاده می‌شود.
2- بالابر ساختمانی: در پروژه‌های ساختمان سازی برای حمل مصالح ساختمانی از این نوع بالابرها استفاده می‌شود. که بالابرهای ساختمانی خود به سه نوع تقسیم می‌شوند.
بالابر کارگاهی مصالح: از جمله ساده‌ترین بالابرها، بالابرهای کارگاهی مصالح می‌باشند. که در این دستگاه کاسه یا باگتی که حمل مصالح با آن صورت می‌پذیرد، به یک سیم وصل می‌شود. و با نیروی الکترومتور مصالح را با وزن 150 تا 1000 کیلوگرم جا‌به‌جا می‌کند.
بالابر کارگاهی نفر و مصالح: این نوع از بالابرها داری کابین و درب امنیت دار می‌باشند. بر اساس وزن ظرفیت مجاز جابه‌جایی افراد در این بالابر کارگاهی صورت می‌گیرد. این بالابرها در حمل کردن افراد نقش مهمی را ایفا می‌کنند.
بالابر کارگاهی سکوی کار: در انجام کارها‌ به صورت تخریبی یا پوشش‌دهی نما از بالابر سکوی کار استفاده می‌شود. به این صورت ایمنی کار را بالا می‌برد و از همه مهم‌تر صرفه اقتصادی نیز دارد.
3- بالابرهای کارگاهی حمل بار و نفر: این بالابرهای کارگاهی نیز دو نوع را به خود اختصاص می‌دهند. برای حمل خودروها و در کارخانه‌ها و فروشگاه‌ها از این نوع بالابر استفاده می‌شود.
بالابر خودرو: برای حمل و نقل خودروها مورد استفاده قرار می‌گیرند. نام دیگر آن جک بالابر خودرو می‌باشد. که این بالابرها نیز انواع مختلفی دارند که شامل جک چهار ستون یا دو ستون می‌باشند.
بالابر آکاردئونی: برای نظافت سالن‌ها و کارخانه‌ها و جابه‌جایی وسایل و افراد از این نوع بالابر استفاده می‌شود.

مدل های بالابر باربر کارگاهی

بالابرهای باربر کارگاهی در انواع مختلفی تولید می‌شوند. که هر کدام از آن‌ها دارای کاربرد‌های مختلفی و متنوعی هستند. در زیر به شرح انواع مختلف مدل‌های بالابر باربر کارگاهی می‌پردازیم.
بالابر کارگاهی مدل کششی: این مدل از بالابرهای کارگاهی از سرعت بسیار بالایی برخوردار هستند. برای ساختمان‌های بسیار مرتفع و آسمان خراش‌ها بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند.
بالابر کارگاهی مدل هیدرولیکی: این نوع از بالابر کارگاهی دارای گارانتی ظرفیت بالا است. همچنین برای ساختمان‌های بسیار مرتفع و آسمان خراش‌ها مناسب نیست.

مدل های بالابر باربر کارگاهی

بالابر کارگاهی شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

انواع بالابرهای باربر کارگاهی عرضه شده در بازار

سه نوع آسانسور باربر کارگاهی وجود دارد که شامل گارانتی می‌باشند. مشتری می‌تواند با توجه به نیاز خود نسبت به خرید یکی از آن‌ها اقدام نماید.
یکی از انواع بالابرهایی که در بازار موجود است و شباهت زیادی به آسانسورهای مسافربری دارد. تفاوت آنها با اسانسور مسافربری، در شکل و شمایل خاص طراحی آن می‌باشد. به همین دلیل برای حمل کارگران و کارفرمایان از این مدل استفاده نمی‌شود.
نوع دیگری از این اسانسورها آسانسورهای باری می‌باشند. که صرفا برای جابه‌جا نمودن بار از آن‌ها استفاده می‌شود. و از این مدل برای حمل مسافر استفاده نمی‌شود.
یک نوع دیگر از این بالابر کارگاهی هم برای حمل بار هم برای حمل افراد استفاده می‌شوند. این نوع از بالابرها از ایمنی بسیاری برخوردار هستند و در نقل و انتقال افراد خطر و مشکلی ایجاد نمی‌کنند.

ویژگی های آسانسور باربر نو با گارانتی

انواع آسانسور باربری نو دارای گارانتی یا نوع دست دوم آن، ویژگی‌ها و خصوصیات بسیار زیادی دارند. این‌گونه روند انجام کارها را سرعت می‌بخشند. برای تهیه نمودن این آسانسورها می‌توان از نمایندگی‌های معتبر موجود اقدام به خرید این دستگاه‌ها نمود. قبل از خرید بهتر است که با تمامی ویژگی‌ها و خصوصیات این دستگاه‌ها آشنایی کامل داشته باشید.
در ادامه بخشی از این ویژگی‌ها و خصوصیات مطرح شده است.
1- اتاقک‌های آسانسور باربر کارگاهی: این اتاقک‌ها می‌توانند با توجه به نوعشان با هم تفاوت داشته باشند. ابعاد ان‌ها نیز با توجه به چاله می‌باشد و نه بیش‌تر یا کم‌تر از آن.
2- سرعت بالابر باربر کارگاهی: در انواع مختلف آسانسورها سرعت‌های متفاوتی نیز وجود دارد. سرعن آن‌ها معمولا دو متر یا شش متر می‌باشد. از بالا به پایین و از پایین به بالا با این سرعت حرکت می‌کنند.
3- ایمنی آسانسور باربر کارگاهی: سیستم ایمنی که به جهت افزایش ایمنی و پیشگیری از سقوط آسانسور طراح شده است، پاراشوت می‌باشد. که در آسانسورها تعبیه می‌شود. حتی اگر مشکلی در سرعت آسانسورها باشد این سیستم ایمنی از سقوط ناگهانی جلوگیری می‌کند.

فاکتور های انتخاب بالابر کارگاهی مناسب

برای اینکه بتوان بالابر کارگاهی متناسب با نیاز را انتخاب کرد باید فاکتورهای گوناگونی را در نظر گرفت، و طبق آن فاکتورها بهترین دستگاه را انتخاب نمود. در ادامه فاکتورهایی که در انتخاب نوع بالابر موثر می‌باشند را بیان می‌کنیم.
1- نوع محموله در انتخاب نوع بالابر تاثیر دارد.
2- حداقل فضای موجود برای نصب و راه‌اندازی نیز یکی دیگر از این فاکتورها می‌باشد.
3- حداکثر ظرفیت باری که قادر به تحمل است.
4- ارتفاع حداکثری که بالابر کارگاهی باید طی کند.
5- سرعت مدنظر
6- نوع و میزان برق مصرفی نیز یکی دیگر از این موارد است.
7- قدرت موجود در الکتروموتور
8- اندازه و ابعاد کابین یک آسانسور
9- داشتن ایمنی لازم
10- سهولت و آسانی نصب و راه‌اندازی آن
11- گارانتی و دسترسی به خدمات

فاکتور های انتخاب بالابر کارگاهی مناسب

بالابر کارگاهی شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

کدام یک از انواع بالابر باربر کارگاهی دارای گارنتی استاندارد می باشد ؟

همه انواع بالابرهای کارگاهی که تولید می‌شوند و در بازار موجوداند از ایمنی کامل برخوردار نیستند. انواع استاندارد این بالابرها باید ویژگی‌ها و شرایطی داشته باشد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.
1- ظرفیت بالابرهای استاندارد 2300 تا 4500 کیلوگرم می‌باشد.
2- ارتفاع حداکثری کف کابین باید 1.2 متر باشد.
3- عمق مجاز برای کف کابین یک متر است.
4- اندازه کف کابین آسانسور نیز باید یک متر باشد.
5- نوع استاندارد بالابر باربر کارگاهی به گونه‌ای می‌باشد که افراد توانایی استفاده از آن را نداشته باشند و فقط برای حمل بار از آن‌ها استفاده شود.
6- استفاده از ورقه‌های اجری در کف باربر استاندارد الزامی می‌باشد.

کاربرد بالابر کارگاهی

در این قسمت با کاربرد بالابر کارگاهی آشنا می‌شویم. با توجه به این امر که پیشرفت گسترده‌ای در صنایع رخ داده است و کارگاه‌ها نیز توسعه یافته‌اند نیاز به بالابر کارگاهی بیش از پیش محسوس شده است. در میان انواع بالابرها بالابرهای کارگاهی بیشترین سرعت و بهره‌وری را ارائه می‌دهد. به همین دلیل هم می‌باشد که از بالابر کارگاهی در پروژه‌های ساختمان سازی استفاده می‌شود. و با کمک آن مصالح و ابزار را جابه‌جا می‌نمایند. بنابراین سرعت و کارایی بالا در این بالابرها بسیار حائز اهمیت و در روند انجام کارها ضروری می‌باشد. انواع مختلفی از بالابرهای کارگاهی با اهداف مختلف عرضه شده‌اند. که دسته‌ای برای جابه‌جایی افراد و مهندسین و دسته‌ای نیز برای جابه‌جایی بار و مصالح مورد استفاده قرار می‌گیرند. هدف کلی که از خرید بالابر کارگاهی وجود دارد انتقال آسان بارها در یک محیط صنعتی می‌باشد. در ادامه کاربرد متنوع این دستگاه‌ها را بیان می‌کنیم.

موارد استفاده از بالابر کارگاهی

بالابر کارگاهی شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

1- جابجایی تجهیزات و مصالح در کارگاه

یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین کاربرد بالابرهای کارگاهی انتقال و جابه‌جایی تجهیزات و مصالح در پروژه‌های ساختمانی می‌باشد. در طول روز که کارگران به کار مشغول هستند نیاز به جابه‌جایی بار  مصالح همواره وجود دارد. اگر قرار باشد که نیروی انسانی این کار را انجام دهد زمان و انرژی زیادی صرف می‌شود. همچنین در پی این کار آسیب‌های احتمالی زیادی نیز افراد را تهدید می‌کند. همچنین احتمال سقوط بار نیز وجود دارد. به طور کلی جابه‌جایی و انتقال بار و مصالح در ساختمان باید طبق اصول و استانداردها انجام گیرد. این کار فقط با بالابر کارگاهی میسر است. بالابرهای کارگاهی در شرایطی ایمن و استاندارد به انتقال بار و مصالح می‌پردازند.

2- نظارت مهندسین پروژه

اکثر پروژه‌های ساختمانی در ارتفاعات بالا انجام ‌می‌گیرند. مهندسان ناظر هم برای ارزیابی کار و شرایط باید سریع در محیط حاضر شوند. این جابه‌جایی با بالابر کارگاهی به شکل اصولی و ایمن انجام می‌پذیرد. بدین شکل فرایند نظارتی مهندسان به طور دقیق اجرا خواهد شد. پس بالابرهای کارگاهی به عنوان وسیله‌ای ایمن برای جابه‌جا نمودن مهندسان محسوب ‌می‌شوند. زیرا ممکن است که یک سازه در حالت نیمه‌کاره قرار داشته باشد و امکان استفاده از راه‌پله میسر نباشد. خطرات احتمالی در این‌گونه سازه‌ها بسیار زیاد می‌باشد. اما بالابر کارگاهی می‌تواند ایمنی لازم را برای این انتقال فراهم سازد. البته این نکته باید مورد توجه قرار بگیرد که این آسانسورها باید از ایمنی بسیار بالایی برخوردار باشند. این دقت عمل زمانی افزایش می‌یابد که پای افراد به این آسانسورها باز می‌شود.

3- مرمت آثار باستانی

کشور ایران دارای آثار باستانی بسیاری می‌باشد که در حال تخریب هستند. از این رو لازم است که مرمت کاران و باستان شناسان در این عرصه اقداماتی را انجام دهند. گاهی تخریب آثار باستانی به حدی شدید است که از راه‌های معمول برای انتقال مصالح نمی‌توان استفاده نمود. بنابراین استفاده از بالابر کارگاهی در این شرایط مورد توجه قرار می‌گیرد. از آنجایی که گروه صنعتی آتی بالابر سطح ایمنی بالایی را برای بالابرهای خود طراحی کرده است، با خیال راحت می‌توانید از این بالابرها استفاده کنید و از خطرات احتمالی نیز پیشگیری نمایید.

4- تعمیرات ساختمان

برای جابه‌جایی مصالح مورد نیاز ساختمان سازی و تجهیزات آن از بالابر کارگاهی در یک مکان معین استفاده می‌شود. همچنین افرادی که تصمیم به بازسازی یک ساختمان یا ایجاد تغییراتی در طبقات بالایی دارند از این بالابرها استفاده می‌کنند. زیرا که انتقال تجهیزات و مصالح با راه پله کاری بسیار زمان‌بر و دشوار می‌باشد. همچنین خطراتی را نیز ممکن است داشته باشد. برخی از افرار از آسانسورهای خانگی به اشتباه برای این کار استفاده می‌کنند و مواد و مصالح را با این آسانسورها جابه‌جا می‌نمایند. در حالی که تمامی این آسانسارها یک ظرفیت مشخصی برای حمل بار دارند و استفاده از ظرفیت بیشتر می‌تواند خطرناک باشد. برای اینکه بتوانید تعمیرات و بازسازی ساختمان خود را به طور اصولی و ایمن به انجام برسانید پیشنهاد می‌شود که از بالابرهای کارگاهی استفاده نمایید.

سفارش بالابر کارگاهی و ساخت بالابر کارگاهی

جهت سفارش بالابر کارگاهی و ساخت بالابر کارگاهی مجموعه آتی بالابر بهترین گزینه است. اگر بخواهید سطح بهره‌برداری و ایمنی را در محیط کارگاهی خود افزایش دهید، سفارش یک بالابر کارگاهی متناسب با نیازتان پیشنهاد می‌شود. اکنون جزء جدا نشدنی بسیاری از کارگاه‌ها و ساختمان‌ها بالابرها می‌باشند. علاوه بر اینکه می توان با آسانسورها سرعت بیشتر را اعمال کرد همچنین می‌توان از سوانح احتمالی نیز جلوگیری نمود. سر و صدا و لرزش بیش از اندازه‌ای که این بالابرها ممکن است داشته باشند از دغدغه‌های اصلی خریداران می‌باشد. هر چند که در محیط‌های کارگاهی شاهد سر و صداهای زیادی خواهیم بود ولی سر و صدای زیاد بالابر کارگاهی می‌تواند نشان از عدم کیفیت آن باشد، که این مسئله نگران کننده است. گروه صنعتی آتی بالابر بالابری را طراحی کرده است که کم‌ترین درجه از صدا را تولید می‌نماید و هیچ‌گونه لرزش و حرکت اضافی را در آن مشاهده نخواهید کرد. حرکات بالابرهای تولیدی شرکت ما به قدری نرم و روان است که حتی برای جابه‌جایی نفرات هم می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

سفارش بالابر کارگاهی

بالابر کارگاهی شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

فواید بالابر کارگاهی

از انجایی که بالابر کارگاهی قرار است در محیطی پر خطر نصب و راه‌اندازی شود، لازم است که از ظریب اطمینان بسیار بالایی برخوردار باشد. تمامی ویژگی‌های مهم نیز در طراحی آن باید رعایت شود. مجوعه صنعتی آتی بالابر با دقت و حساسیت بسیار بالایی که تیم طراحی و تولید این مجموعه دارند می‌تواند بهترین نمونه از بالابر را متناسب با نیاز شما تولید کند.

1- سرعت مناسب

یکی از مهم‌ترین مسائل در طراحی بالابر کارگاهی، رعایت سرعت در حد تعادل می‌باشد. چون کندی سرعت می‌تواند زمان را هدر دهد و در این صورت امور سر موقع انجام نشوند. از طرفی دیگر سرعت بالا نیز می‌تواند خطراتی را برای افراد در پی داشته باشد. سرعت به خصوص در زمان‌هایی که ظرفیت بارها زیاد است و حجیم هستند بسیار حائز اهمیت است. در واقع سرعت بالابر باید با توجه به ظرفیت باری که قرار است حمل کند قابل کنترل باشد. این‌گونه می‌توان از ایجاد آسیب و خطر برای کارکنان پیشگیری کرد. که بالابرهای تولیدی گروه صنعتی آتی بالابر با حرکت نرم و روان خود ایمنی لازم را برای جابه‌جایی مصالح فراهم می‌کنند.

2- عدم نیاز به زیر سازی های وقت گیر

از موارد مهم و ضروری در بالابر کارگاهی شیوه نصب و راه‌اندازی صحیح آن می‌باشد. از آنجایی که برای انجام تمامی پروژه‌های کارگاهی نیاز به بالابر وجود دارد. به همین دلیل باید در سریع‌ترین زمان ممکن نصب و راه‌اندازی آن اتفاق بیفتد. به دلیل وقت‌گیر و زمان‌بر بودن پیاده‌سازی بالابر کارگاهی در محیط ممکن است سبب ایجاد اختلال در روند کار پروژه شود. اما تیم متخصص و کارشناسان حرفه‌ای مجموعه صنعتی آتی بالابر  در سریع‌ترین زمان ممکن به شیوه‌ای صحیح به نصب و پیاده‌سازی بالابر می‌پردازند. پس با مجموعه آتی بالابر دیگر نگران نحوه نصب و راه‌اندازی به موقع آسانسورها نباشید. برای نصب این بالابرها نیازی به زیرسازی‌های سخت و پیچیده‌ای نیست. کارشناسان و متخصصان فنی این مجموعه با در نظر گرفتن نیاز‌های کارگاه و پروژه شما، بهترین نوع بالابر کارگاهی را احداث می‌نمایند. برای کارهای صنعتی و ساختمانی پیش‌روی طبق اصول و برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته از ضروریات کار می‌باشد. با بالابرهای کارگاهی مجموعه صنعتی آتی بالابر همواره یک گام از برنامه‌هایتان جلوتر باشید.

3- قابلیت افزایش ارتفاع

هر محیط صنعتی و کارگاهی با توجه به فعالیت‌هایی که در آن انجام می‌شود نیاز به بالابر کارگاهی با ارتفاع مشخص دارد. میزان ارتفاع قابل پیمایش با بالابرها را با توجه به ارتفاع سازه، ساختمان یا کارگاهی که قصد فعالیت در آن را دارید، ارتفاع مناسب آن را انتخاب کنید. این انتخاب ارتفاع را با کارشناسان مجموعه در میان بگذارید. تیم طراحی و تولید مجموعه ما سعی دارد که تولیدات بالابر کارگاهی را به صورت شخصی سازی شده و سفارشی به شما تحویل دهد. اگرچه این ارتفاع سقف مجازی دارد ولی مجموعه ما حتی‌المکان سعی خود را خواهد نمود.

4- نحوه کارکرد آسان و ایمن

هدایت کردن و کنترل یک بالابر باید به دور از پیچیدگی باشد و به راحتی انجام گیرد. در عین سادگی و راحتی باید قابلیت‌های اساسی و لازم را نیز دارا باشد. شیوه‌ی کنتررل کردن و هدایت بالابرهای کارگاهی مجموعه آتی بالابر بسیار راحت است و بعد از اینکه کارشناسان فنی به نصب و راه‌اندازی بالابر اقدام نمودند، آموزش‌های لازم را راجع به نحوه استفاده از آن به شما شرح خواهند داد. نکات ایمنی را باید بدانید و دانستن این نکات بسیار  حائز اهمیت و ضروری می‌باشد. چون با دانستن این نکات می‌توانید از خطرات و آسیب‌های احتمالی پیشگیری کنید. سیستم هدایت ساده بالابرهای کارگاهی آتی بالابر سبب می‌شود که به راحتی بتوانید از آنها استفاده نمایید. و چنانچه اگر اتفاقی نیز رخ داد به سادگی بتوانید بالابر را کنترل و هدایت کنید. بالابرهای کارگاهی مجموعه ما دارای قابلیت فرود اظطراری هستند. در هر زمانی که اساس خطر کردید از جمله هنگام زلزله، قطعی برق و غیره می‌توانید از قابلیت فرود اظطراری بهره‌مند شوید. این‌گونه بدون نگرانی و دغدغه از آسانسور خارج خواهید شد و دیگر خطری شما را تهدید نمی‌کند.

5- قابلیت جابجایی بارهای سنگین

تجهیزات و وسایلی که در محیط‌های کارگاهی جابه‌جا می‌شوند دارای وزن بسیار سنگینی هستند. از این رو باید بالابر توانایی تحمل وزن‌های بالا و سنگین را داشته باشد و بتواند تجهیزات را در سلامت و ایمنی کامل به مقصد مورد‌نظر برساند. بالابرهای کارگاهی مجموعه آتی بالابر با قابلیت تحمل وزن‌های بالا این جابه‌جایی را برای شما میسر می‌سازد. تحملی فشار در بالابر کارگاهی بسیار متفاوت تر از آسانسورهای خانگی می‌باشد. بالابرهای کارگاهی باید از نظر فنی و فیزیکی به گونه‌ای طراحی شوند. که مقاومت بالایی را در برابر فشار و ضربه ارائه کنند بدون اینکه در ایمنی آن‌ها ذره‌ای اختلال ایجاد شود. با همه این تفاسیر هر بالابری سقف مجازی برای حمل بار دارد که باید رعایت شود. به هیچ عنوان بیش‌تر از این سقف مجاز بار داخل بالابرها قرار ندهید. زیرا با این کار سلامت خود را به خطر میندازید.همچنین ممکن از سوانح غیر قابل پیش‌بینی در این صورت رخ دهد.

نصب بالابر کارگاهی

برای اینکه یک بالابر کارگاهی بتواند به طور صحیح و اصولی و حرفه‌ای کار کند لازم است که به درستی نصب و راه‌اندازی شده باشد. اگر نصب غیر اصولی انجام شده باشد اعمال هرگونه تسلط روی کار بی‌فایده است. چرا که با نصب غیر اصولی همواره خطرات و سوانحی شما را تهدید می‌کند. پس برای نصب اصولی بالابرها از کارشناسان مجرب کمک بگیرید.
قدم اول یک بالابر کارگاهی در مونتاژ صحیح آن می‌باشد به گونه‌ای که عیبی در آن یافت نمی‌شود. اپراتوری حرفه‌ای محسوب می‌‌شود که تجهیزات را به درستی مونتاژ یا دمونتاز سازد. از این رو لازم است که درک کلی  و آشنایی کامل با تمامی اجزای به کار رفته در بالابر داشته باشد. در نصب اصولی بالابر کارگاه نکات وجود دارد که باید حتما رعایت شوند تا فرایند نصب به درستی انجام گیرد.
استقرار صحیح پایه‌های بالابر ساختمانی از نکات اولیه‌ای می‌باشد که لازم است اجرا شود. برای این کار باید با دقت فراوان مکانی را انتخاب کنید که کاملا تراز و مستحکم باشد. همچنین فضایی که بتواند دسترسی کاملی را برای کارگذاری این پایه‌ها فراهم کند. مقدار استاندار تعیین شده برای این فضا سه متر مربع می‌باشد.
توجه کنید که پای‌های بالابر ساختمانی را باید به طور کاملا محکم مستقر سازید. برخی از بالابرها وجود دارند که داری فضایی برای وزنه‌های سنگین در آن‌ها منظور شده است. در غیر این صورت که فضای کافی برای وزنه‌های سنگین وجود ندارد باید انتهای پایه‌ها را با وزنه‌های معین با ظرفیت مستقر کنیم. این امر مانع از کله کردن آسانسور حین انتقال مصالح می‌شود. بهترین توصیه اتصال جوش پایه‌های یک بالابر به اسکلت فلزی یک بنا می‌باشد.
قطعات با قابلیت مونتاز را باید با نهایت دقت و حساسیت سوار پایه‌های بالابر کنید. در این میان اتصال ریل را نیز بسیار مورد توجه قرار دهید و جدی بگیرید. محل استقرار جعبه بالابر روی ریل می‌باشد به همین دلیل حائز اهمیت است. و تمامی وزن مصالح روی ریل متحمل می‌شود. تمامی این قطعات نام‌برده را باید به شکل کاملا اصولی نصب کرد. همچنین اگر از ریل‌های ته بسته استفاده شود دیگر نگرانی بابت حرکت بیش از اندازه جعبه بالابر وجود نخواهد داشت. اما اگر ریلی که استفاده می‌کنید ته بسته ندارد باید انتهای آن را حتما باید با یک میلگرد بست. برای نصب میلگرد دو سوراخ در بدنه ریل تعبیه می‌شود. این حرک از حرکت بیش از حد جعبه و خروج از ریل پیشگیری می‌کند.
یک مسیر برقی به طور امن و مناسب باید در نظر گرفته شود که لازم است تمامی دستورالعمل‌های ایمنی رعایت گردد. بهتر است مسیر کابل کشی را به گونه‌ای انتخاب کنید که گویا قرار است برای مدت زمان طولانی ماندگاری داشته باشد.  چرا که اصولا در کارگاه‌ها و پروژه‌ها در مدت زمان طولای از بالابرها استفاده می‌شود.
موتور الکتریکی که در بالابر ساختمانی قرار می‌گیرد به طور کامل با تجهیزات خانگی متفاوت می‌باشد. این موتورها مستعد به جریان‌کشی می‌باشند. از این رو نوع و قطر کابل را باید متناسب با قدرت موتور انتخاب کرد. که برای این منظور غالبا کابل‌های مختلفی طراحی شده است. که متناسب با نیازتان می‌توانید به تهیه آن اقدام کنید.

نصب اصولی، مقدمه ‌ای حرفه ای در کار با بالابر ساختمانی

بالابر کارگاهی شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

نحوه کار با بالابر ساختمانی با اصول حرفه‌ای

در ابتدای مسیر همان طور که پیشتر نیز ذکر شد کارکرد صحیح و بدون عیب و ایراد با نهایت ایمنی بالابر ساختمانی بسیار حائز اهمیت می‌باشد. حال بعد از اینکه اطمینان پیدا کردیم که بالابر کارگاهی به شیوه‌ای صحیح و اصولی راه‌اندازی شده است. لازم است تا اصول درست استفاده از ان را به طور کامل فرا بگیریم تا در کنترل و هدایت بالابر مشکلی نداشته باشیم. همچنین لازم است تا نکات ایمنی لازم در حین استفاده از بالابرهای کارگاهی را یاد بگیریم. تا بتوانیم از خطرات و سوانح احتمالی پیشگیری کنیم.
اصولا یک بالابر ساختمانی تجهیزات بسیار پیچیده‌ای نیست که از یادگیری آن بترسید. لذا برای مقدمات کار با آن نیز اصول ساده و راحتی مطرح شده است تا همه بتوانند از آن استفاده نمایند.
اولین قدم برای استفاده از بالابرهای ساختمانی تخمین درست وزن مصالح و تجهیزات می‌باشد. هرگز نباید با یک بالابر ساختمانی باری را جابه‌جا کنین که از حد مجاز بیش‌تر باشد. البته که نمی‌توان با یک ترازو اندازه صحیح را برای انتقال با بالابر به دست آورد. بلکه می‌توان با سعی و تلاش مهارت لازم را برای تخمین وزن مصالح به دست آوریم چون اندازه‌گیری وزن با یک قلاب کار بسیار سخت و زمان‌بر می‌باشد. می‌توانید برای تخمین وزن یک الگو را برای خود انتخاب کنید و متناسب با آن وزن مصالح را بسنجید. مثلا می‌توانید از ظرفیت یک باکت الگو بگیرید و سایر مصالح را نسبت به آن بسنجید.
همچنین لازم است تا اصول صحیح کار کردن با قلاب را یاد بگرید. جنس قلاب‌ها از فولاد با استحکام بالا می‌باشد. استفاده کردن از شیطانک قلاب نیز مهم است و باید جدی گرفته شود. شیطانک در واقع ضامن کارکرد بالابر در ایمنی کامل می‌باشد. در عین حال باید درک درستی از حمل مصالح و تجهیزات داشته باشید. مصالح ساختمانی انواع مختلفی دارند. به همین دلیل باید روش حمل عمودی متفاوتی را برای هر کدام از آن‌ها در نظر گرفت. در تمامی روش‌های حمل اصول برقراری تعادل حتما باید رعایت شود.
زمانی که بالا کشیدن اتفاق میفتد از ایجاد تنش در حمل بار خودداری نمایید. تمام سعی خود را کنید تا بدون توقف عمل بالا کشیدن را انجام دهید. زیرا هر گونه توقف نیاز دارد که موتور الکتریکی مجددا راه‌اندازی شود. افراد نباید در زیر مصالحی قرار بگیرند که در حال صعود می‌باشند. این حضور بی مورد افراد زیر مصالح می‌تواند بسیار خطرساز باشد.
الزاما از قابلیت جابه‌جایی جعبه بالابر بر روی ریل‌ها استفاده نمایید. مصالح را نمی‌توان در لبه ارتفاع سازه تخلیه نمود. بهتر است که از قابلیت جابه‌جایی جعبه بالابر ساختمانی استفاده کنید و تخلیه را در محیطی مناسب به انجام برسانید.
از تاب دادن و تکان دادن بی‌جای قلاب در حین حمل مصالح به شدت خودداری فرمایید. با تاب دادن قلاب نه تنها روند کار سریع‌تر نمی‌شود بلکه خطراتی را نیز به دنبال خواهد داشت.هرگز تحت هیچ شرایطی به عنوان اپراتور بالابر ساختمانی در لبه ساختمان قرار نگیرید. این کار بسیار خطرناک می باشد. برای اینکه بتوانید وضعیت حمل بار و مصالح را چک کنید هیچگاه از این روش پر خطر استفاده ننمایید. زیرا با انجام این عمل امکان سقوط بسیار زیاد است. به دلیل سنگین بودن مصالح شما به راحتی با تکان خوردن آن سقوط خواهید کرد اگر که در شرایط مناسبی قرار نگرفته باشید. با بی دقتی می‌توانید خطر سقوط از ارتفاع را برای خود رقم بزنید.
بالابر ساختمانی مجهز برای کار در یک پروژه‌ی ساخت و ساز بسیار ضروری و کارآمد است. این کارایی زمانی به حداکثر خود خواهد رسید که در شرایط کاملا ایمن مورد استفاده قرار بگیرد و نصب و راه‌اندازی شود. اگر بدانید که چگونه با بالابر کارگاهی کار کنید عملکرد موثر و ایمنی را رقم خواهید زد.

قیمت بالابر کارگاهی

بالابرهای کارگاهی با توجه به انواع مختلف و کاربردهای متنوعی قیمت‌های متفاوتی را نیز شامل می‌شوند. عوامل تاثیر‌گذار در قیمت انواع بالابرهای کارگاهی شامل: جنس بالابر، ابعاد آن، ظرفیت حمل مجاز، محلی که نصب بالابر در آنجا صورت می‌گیرد، کابین‌دار یا بدون کابین بودن آن، دستمزد معین تکنسین نصب، جنس به کار رفته در کف بالابر یا آسانسور، می‌باشند.همه‌ی مواردی که ذکر شد بر قیمت بالابرهای کارگاهی به طور مسقیم تاثیر می‌گذارد. برای خرید یک بالابر مناسب ابتدا شرایط، امکانات و هزینه‌ی خود را بسنجید و سپس اقدام به خرید دستگاه مناسب نمایید. برای اطلاع از مشخصات فنی بالابرها و همچنین قیمت هر یک می‌توانید با کارشناسان مجموعه آتی بالابر تماس حاصل فرمایید و از راهنمایی آن‌ها بهره‌مند شوید. در این صورت می‌توانید با توجه به هزینه‌‌‌ای که برای خرید بالابر در نظر گرفته‌اید بهترین انتخاب را داشته باشید.

آگاهی از لیست قیمت بالابر کارگاهی

بالابر کارگاهی شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

سخن پایانی

در این مقاله با انواع بالابر کارگاهی آشنا شدید. به طو کامل تمامی انواع بالابرها برایتان شرح داده شد. نحوه کارکرد و کاربرد انواع بالابرها در این مطلب توضیح داده شده است. با مطالعه این مقاله می‌توانید علاوه بر آشنایی کامل با انواع بالابرهای کارگاهی موجود در بازار با اصول صحیح کار با آن ها نیز آشنا شوید. همچنین نکات ایمنی که هنگام استفاده آسانسورها باید رعایت کنید نیز به طور کامل بیان شده است. همچنین برای مشاوره و انتخاب بالابر کارگاهی مورد نیازتان می‌توانید با کارشناسان مجموعه صنعتی آتی بالابر تماس بگیرید و اطلاعات لازم را دریافت نمایید. در نهایت بسته به نیاز خود اقدام به خرید بالابر مناسب از بهترین مجموعه صنعتی را داشته باشید. می‌توانید بالابر را متناسب با نیاز خود به صورت سفارشی سازی شده تحویل بگیرید. تمامی اصول ایمنی استاندارد در تولید کلیه بالابرها و آسانسورهای مجموعه صنعتی آتی بالابر لحاظ شده است و جای هیچ گونه نگرانی نیست. کارشناسان و مهندسان فنی مجموعه ما برای راهنمایی و اطلاع‌رسانی به مشتریان گرامی آماده هستند. تا بتوانند مشتریان را در انتخاب بهترین دستگاه راهنمایی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button