بالابر هیدرولیکی ثابت
بالابرهای ثابت، بالابرهای هیدرولیکی هستند که در مکان ثابتی قرار میگیرند و برای جابهجایی بار استفاده میشوند. در مقایسه آسانسورهای ثابت و سیار از نظر کارایی باید توجه داشت که کارایی آسانسورهای ثابت بیشتر است. بالابرهای ثابت به دستههای مختلف بوم لیفت، کابل و زنجیر، آکاردئونی و جک عمودی تقسیم میشوند. این نوع بالابرها بهترین و مناسبترین گزینه برای جابهجایی بارها که مکان ذخیره یا تخلیه بار از مکان استفاده فاصله زیادی داشته باشد. شرکت آتی بالابر دارای سالها تجربه در زمینه ساخت، نصب و تحویل انواع بالابرها میباشد. خدمات ارائه شده توسط این شرکت عبارتاند از: ساخت و راه اندازی بالابر آکاردئونی، انواع بالابرهای هیدرولیکی ثابت و متحرک، بالابرهای خانگی و فروشگاهی میباشد. تلفن تماس جهت دریافت مشاوره رایگان: 09125462051
بالابر هیدرولیکی ثابت شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱
بالابر هیدرولیکی چیست؟
بالابر هیدرولیک یکی از بهترین انواع بالابرهایی است که در کارخانهها، سردخانهها و سایر مراکز صنعتی برای بالا بردن بار و افراد مورد استفاده قرار میگیرد.
آشنایی با انواع بالابر هیدرولیک
بالابرهای هیدرولیک سیستمی هستند که در آن قدرت بالابری توسط تکنولوژی هیدرولیک و مدارهای هیدرولیک تأمین میشود. در این بالابر، چرخش ایجاد شده توسط موتور، روغن را از مخزن به پیستون و محفظه هدایت میکند و در نتیجه محفظه در اثر این نیرو به سمت بالا حرکت میکند و با حرکت به سمت پایین، و هنگامی که نیرو وارد موتور میشود در این حین دریچه تخلیه روغن باز میشود و روغن از پیستون به باک باز میگردد. فناوری هیدرولیک در کامیونها، اتومبیلها، بالابر اتومبیل، جکهای هیدرولیک و بسیاری از وسایل نقلیه سنگین جادهای و معدنی استفاده میشود.
لازم به ذکر است که برخی از آسانسورها با استفاده از تکنولوژی هیدرولیک (آسانسور هیدرولیک) نیز کار میکنند که در مقالات دیگر به آن خواهیم پرداخت.
بالابر هیدرولیک از مغازههای معمولی (آسانسور هیدرولیک مغازه) تا کارخانههای بزرگ استفاده میشود و عمدتاً برای بالا بردن بار (باربرها) و افراد (افراد) استفاده میکنند که در منازل به آن بالابر خانگی میگویند. این آسانسورها بر اساس نحوه اتصال پیستون به کابین به 3 دسته تقسیم میشوند:
1- بالابرهای هیدرولیک جک کنار.
2- بالابرهای هیدرولیک جک مستقیم کابین.
3- بالابرهای هیدرولیک جک مستقیم کناری.
این آسانسورها به دلیل نصب آسان، قیمت مناسب، سادگی و کارایی بالا در بسیاری از فروشگاهها، منازل و مراکز تجاری و غیرتجاری مورد استفاده قرار میگیرند.
بالابرهای هیدرولیک دارای چند دسته هستند؟
بالابرها بر اساس مکانیزم و کاربری به دو دسته ثابت و سیار تقسیم میشوند. نوع ثابت در خطوط تولید و انبارها برای جابهجایی بارهای سنگین و تخلیه ماشین و کامیون و نوع متحرک برای جابهجایی افراد در ارتفاعات – بهعنوانمثال نقاشی، نصب تجهیزات، ساخت و ساز و استفاده از ابزار استفاده میشوند.
بالابر هیدرولیک ثابت
این بالابرها در خطوط تولید و انبارها برای حمل بارهای سنگین و تخلیه آنها از خودروها و کامیونها استفاده میشوند و دارای مکانیزم هیدرولیک، زنجیر و کابل هستند. این بالابرها معمولاً نیاز دارند که یک به یک چاه نیاز دارند که داخل آن قرار بگیرند.
بالابر هیدرولیک ثابت جک هیدرولیک مستقیم: جک هیدرولیک این جک مستقیماً به میز بارگیری متصل است که باعث حرکت آن به سمت بالا میشود.
بالابر هیدرولیک ثابت زنجیری و کابلی: چرخ زنجیر یا قرقره کابل این بالابر توسط جک از کورس حرکت کرده و در نتیجه نیرو از طریق زنجیر یا طناب به میز منتقل میشود و تمام مسیر را طی میکند.
بالابرهای ثابت آکاردئونی: با این بالابر مکانیزم قیچی توسط جک باز شده و منجر به تنظیم ارتفاع مورد نظر میشود.
بالابر هیدرولیکی ثابت شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱
موارد مؤثر بر قیمت بالابر هیدرولیک
قیمت بالابر هیدرولیک به عوامل و موارد مختلفی بستگی دارد. صرف نظر از باربری یا نفربری بودن آن، عوامل زیر در قیمت این محصول مؤثر است.
1- ارزش بهینه توان مصرفی به ویژه در آسانسورهای صنعتی.
2- حداقل عمق سوراخ مورد نیاز در هنگام نصب
3- وجود یا عدم وجود قفل دستی ضد سقوط.
4- سنسورها و علائم هشدار دهنده طراحی شده برای ایمنی بالابر.
5- حداکثر ارتفاع برای حرکت.
6- نوعی آلیاژ مورد استفاده در ساخت جک و سیلندر.
7- تعداد جکهای هیدرولیک مورد استفاده در ساخت بالابر.
8- امکانات بالابر در صورت قطع برق.
9- دارای سنسورهای ایمنی
10- با یا بدون شیر فشار هیدرولیک و سوئیچ فشار (شیر تخلیه).
11- میزان قدرت موتور خانه برق هیدرولیک
12- اندازه و ظرفیتهای مختلف بالابر بسته به محیط و تقاضای مشتری.
جدای از مواردی که در بالا ذکر شد، یکی دیگر از مواردی که بر قیمت بالابر هیدرولیک تأثیر میگذارد، سفارش ساخت آن است که با توجه به نوع مکان و اندازه بالابر مورد نظر شما تولید میشود. در این صورت ممکن است اندازه سفارش بالابر شما با آسانسور آماده متفاوت باشد در نتیجه این امر بر قیمت آن نیز تأثیر میگذارد.
مزایا و معایب بالابر هیدرولیک ثابت
بالابرهای ثابت زنجیری و کابلی هیدرولیکی: این بالابرها نسبت به سایر بالابرهای هیدرولیک ایمنی کمتری دارند، اما همچنان دارای مزایایی مانند سرعت بالابری بالا هستند که میتواند سرعت عملیات باربری ما را افزایش دهد. همچنین دارای ظرفیت بار متوسط بوده و میتواند تا 2 تن وزن را تحمل کند و از آنجایی که در دسته بالابر ثابت قرار میگیرد نیازی به گودال عمیق ندارد.
بالابر ثابت هیدرولیک جک مستقیم: این بالابر برخلاف بالابر زنجیری کابلی برای نصب نیاز به چاه عمیق دارد و به دلیل اندازه و وزن آن سرعت بالابری آن نسبت به دیگر بالابرها متوسط است. همچنین از این بالابرها به دلیل وجود رومیزی با سایز متوسط بیشتر در انبارها، کارخانهها و مغازههای بزرگ استفاده میکنند. اما این دستگاه از ایمنی بالایی برخوردار است و میتوانید با خیال راحت از آن استفاده کنید. این تجهیزات را میتوان با توجه به نیازهای مختلف و ظرفیت حمل شما ساخته و نصب میشود.
بالابرهای ثابت آکاردئونی: سرعت بالا رفتن این آسانسور بسیار کم است که خود میتوان همین موضوع را دلیل ایمن بودن این بالابر دانست. نسبت به سایر بالابرها به عمق چاه کمی نیاز دارد و این آسانسور را میتوان در کارکردهای مختلف با میز کار عریض یا کوچک طراحی و ساخت.
بالابر هیدرولیکی ثابت شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱
بخشهای بالابر هیدرولیکی ثابت
بالابرهای هیدرولیک ثابت چند قسمت اصلی دارند:
سازه فلزي: روی دیوار ثابت میشود و معمولاً از پروفیلهای فولادی با اندازههای مختلف ساخته میشود که دو ستون عمودی هستند که توسط یک سری کانال با فاصله مساوی در طول تمام ارتفاع ستونها به یکدیگر متصل میشوند. از مجموعه این ستونها و ناودانها که در ساختمان یا دیواری که آسانسور در آن قرار دارد یک سازه فلزی به دست میآید و تمام مقاومت و پایداری آسانسور به آن بستگی دارد.
ریلهای آسانسوري: آنها ریلهای فلزی بادوام با آلیاژ خاصی هستند که عمدتاً به شکل T انگلیسی هستند و بر روی یک سازه فلزی ثابت میشوند. مجموع کل بالابر از این ریلها در امتداد ستونهای سازه بالا و پایین میرود.
ارابه و سکوي بالابر: ارابه به صورت عمودی بر روی یک سازه فلزی با قطعاتی مانند کفش روی ریلهای بالابر و بالا و پایین عمودی قرار میگیرد و وظیفه حمل سکو یا سبد را دارد. بسته به نوع تجهیزات، سکو ممکن است یک صفحه فلزی ساده باشد یا توسط آن احاطه شده باشد و در برخی موارد یک کابین در بالای سکو قرار میگیرد که مانند یک مکعب مربع، تمام سطوح را مسدود میکند.
مجموعه هيدروليک: شامل قسمتهای اصلی جک هیدرولیک، شیلنگهای هیدرولیکی، واحد محرک (پاور یونیت) و جعبه برق و کابلهای برق میباشد. جک هیدرولیک از یک سیلندر و یک پیستون تشکیل شده است و فشاری که سیال روغن به پیستون وارد میکند در داخل سیلندر حرکت کرده و آن را به بیرون میراند و این نیرو باعث بالا آمدن سکوی بالابر میشود. برعکس، هنگامی که روغن از سیلندر خارج میشود، پیستون به سیلندر باز میگردد و سکو به سمت پایین هدایت میشود. مخزن روغن، شیرهای هیدرولیک، موتور الکتریکی، پمپ و روغن نیز بخشی از پاور یونیت هستند که هر کدام وظیفه خود را دارند.
سخن پایانی
بالابر ثابت که معمولاً به صورت هیدرولیکی هدایت میشوند برای انواع کارخانجات صنعتی، مغازهها، منازل، فروشگاهها و مساجد مورد استفاده قرار میگیرند. مکانیسم حرکت آن بسیار متنوع است وظیفه اصلی آن جابهجایی محموله یا افراد در ارتفاع است این دستگاه در مدلهای مختلفی مانند جک مستقیم، جک غیر مستقیم و غیره تولید میشود. در این مقاله تمامی انواع آنها به طور کامل شرح داده شدهاند. جهت دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان شرکت آتی بالابر میتوانید از طریق شماره تماس 09125462051 با آنها در ارتباط باشید.