blog استاکر دستی + قیمت استاکر دستی + خرید استاکر | 09125462051

استاکر دستی

source this article منبع مقاله
استاکر دستی

استاکر دستی

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در کارگاه یا فروشگاه خود، نیاز به حمل وسایلی سنگین در مسافت­‌های زیاد داشته باشید. بدون شک جابه­‌جا کردن چنین وسایلی توسط نیروی انسانی، کاری بسیار مشکل است و احتمال آسیب به شخص و کالاها، بسیار زیاد خواهد بود. اما امروزه با استفاده از استاکر (لیفتراک) می­توان به راحتی و با کم­ترین خسارت ممکن، اقدام به حمل وسایل و اجناس سنگین نمود. استاکر دستی یا لیفتراک دستی یکی از پرکاربردترین نمونه­‌های استاکر است که امکان حمل بار و پالت در ارتفاع را دارد.
استاکر دستی که با نام­های دیگری همچون جک بالابر و بالابر صنعتی نیز شناخته می­شود، توانایی بارگیری، باربرداری و حمل وسایل سبک و نیمه سنگین (تا وزن سه تن) و برای مکان­‌هایی با حجم عملیات کم مورد استفاده قرار می­گیرد. این وسیله برای جابه‌جایی همچون فروشگاه، کارخانه، کارگاه و انبارهای کوچک تا متوسط کاربرد دارد. همان طور که از نام این وسیله مشخص است به نیروی انسانی نیاز دارد؛ درواقع عملیات بالابری آن توسط نیروی کششی اپراتور تامین می­شود، همچنین جابه­‌جایی طولی آن نیز به کمک چرخ انجام می­شود. استاکر دستی دارای شیوه کاربری ساده و در عین حال قیمت بسیار ارزان است، به همین دلیل این وسیله کاربرد زیادی در اماکن مختلف پیدا کرده است. در این مقاله از سایت آتی بالابر به بررسی خصوصیات مختلف کاربردی و عملکردی استاکرهای دستی و همچنین مزایا و معایب این دستگاه خواهیم پرداخت.
چنانچه قصد خرید و استفاده از یک استاکر دستی مناسب در محل کار خود دارید، ِمی­توانید این کار را به مجموعه «آتی بالابر» بسپارید. کارشناسان مجموعه ما می­توانند به سرعت و در کمترین زمان ممکن، مناسب­ترین نوع استاکر دستی را برای مجموعه شما انتخاب و نصب نمایند تا از مزایای سرشار این وسیله کاربردی، بهره‌­مند شوید. آدرس شرکت: تهران – شهرک صنعتی چهاردانگه – شرکت «آتی بالابر». همچنین جهت کسب اطلاعات بیش­تر می­توانید با مجموعه ما تماس بگیرید. شماره تلفن: 09125462051  «جناب آقای ساعی»

استاکر دستی

استاکر دستی شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

انواع استاکر

استاکر دستی: در این نوع استاکر تمام حرکات عرضی و عمودی دستگاه با کمک نیروی انسانی انجام می­شود. به گونه‌ای که برای جابه­‌جایی عمودی شاخک‌­ها، از جک دستی هیدرولیک استفاده می­شود و جابه‌­جایی افقی دستگاه نیز به وسیله چرخ و با نیروی دست انجام می­شود. استاکر دستی با توجه به سادگی عملکرد و قیمت پایین، بیشتر برای جاهایی با حجم کاری کم و مکان‌­های کوچک تا متوسط مورد استفاده قرار می­گیرد.
استاکر نیمه برقی: در استاکر نیمه برقی ،جابه‌­جایی طولی و عرضی دستگاه به کمک نیروی دست اما بالا و پایین رفتن شاخک­ها با نیروی الکتریکی انجام می­گیرد. این نوع استاکر به دلیل کاربری زیاد و قیمت مناسب، پراستفاده‌­ترین نوع استاکر محسوب می­شود.
استاکر شارژی: این نوع استاکر تمام اتوماتیک است، یعنی علاوه بر جابه‌جایی عمودی شاخک­ها، جابه‌­جایی افقی و طولی دستگاه نیز به کمک نیروی محرکه الکتریکی انجام می­شود. با توجه به قیمت بالای این نوع استاکر، تنها برخی کارخانجات و کارگاه‌­های پیشرفته توانایی استفاده از این نوع استاکر را دارند.

خصوصیات عملکردی استاکر دستی

  1. یکی از کاربردهای اصلی استاکرهای دستی، مربوط به بارگیری و باربرداری بارهای سنگین است. برای مثال می­توان برای قرار دادن و یا پایین گذاشتن وسایل در قفسه­‌های فروشگاه و انبار، از استاکر دستی استفاده نمود. یا برای بارگیری و تخلیه بار از ماشین‌­های باربری مانند کامیون، وانت و تریلی نیز استاکر دستی کاربرد دارد.
  2. حرکت طولی دستگاه به کمک چرخ­ها و با هل دادن امکان پذیر است. همچنین بالا و پایین رفتن آن نیز به وسیله نیروی کششی اپراتور و یا تلمبه زدن بر جک توسط دست یا پا انجام می­شود.
  3. این دستگاه دارای ظرفیت 600 کیلوگرم تا سه تن است؛ همچنین ارتفاع کاربری آن نیز می­تواند بین 7 تا 3 متر متغیر باشد.
  4. با توجه به شیوه طراحی استاکر دستی، ضریب امنیت این دستگاه بسیار بالا است و می­توانید با خیال راحت وسایل باارزش خود را با آن جابه­جا نمایید.
  5. استاکر دستی نسبت به لیفتراک، ریچتراک و یا استاکر برقی دارای قیمتی بسیار ارزان و مناسب است. درنتیجه هزینه سرویس و تعمیرات آن نیز بسیار پایین است و در صورت بروز مشکل در دستگاه، می­توان با صرف هزینه‌­ای اندک ،اقدام به تعمیر دستگاه نمود.
  6. لیفتراک دستی دارای ساختمانی بسیار ساده و وزنی سبک است. همین موضوع باعث کاهش احتمال درصد خرابی در این وسیله می­شود.

قطعات تشکیل دهنده استاکر دستی

  1. پمپ هیدرولیک
  2. جک هیدرولیک
  3. چرخ­های جلو
  4. چرخ­های عقب
  5. زنجیر
  6. شاخک
  7. پدینگ
  8. بلبرینگ
  9. گردگیر

ویژگی‌های استاکر دستی

  1. طول عمر زیاد و ضریب اطمینان بالا
  2. سهولت در نگهداری
  3. قابلیت استفاده در فضاهای کوچک و محدود
  4. قابلیت حمل بارهای با وزن 600 کیلوگرم تا سه تن
  5. مجهز به قطعات ساده و باکیفیت
  6. دارای چرخ EBS مقاوم در برابر سایش و پوسیدگی
  7. قابلیت تعمیر قطعات آن مانند جک پمپ
  8. قطر چرخ شاخک: 8 سانتی­متر 
  9. قطر چرخ فرمان: 20 سانتی­متر
  10. عرض کل دستگاه: 160 سانتی­متر
  11. فاصله بین دو شاخک: 22 سانتی­متر
  12. ارتفاع کاربری: 170 سانتی­متر
  13. ارتفاع دستگاه: 210 سانتی متر
  14. دارای رنگ کوره­ای دو پوششه
  15. مجهز به شاخک و بدنه­ای محکم و تقویت شده
  16. بکارگیری دو عدد زنجیر 40 وارداتی
  17. دارای یک سال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش

ویژگی‌های جک استاکر دستی

با استفاده از استاکر دستی می­توان پالت‌های سنگین باری را در جاهایی همچون کارگاه‌­ها، انبارها و فروشگاه‌­ها، با سرعت و ایمنی بالا جابه‌­جا و حمل نمود. همچنین این دستگاه قابلیت بارگیری و یا تخلیه بار از ماشین‌­های باربری و قفسه­‌ها را نیز دارد. همین موضوع در کنار ظرفیت حمل بالا و قیمت مناسب، باعث کاربردهای بسیار گسترده این دستگاه در دنیای امروز شده است.
جک استاکر دستی، مجهز به پمپ هیدرولیکی است که دارای شیوه عملکردی بسیار راحت، بدون سروصدا و بدون ایجاد آلایندگی است. برای بالا بردن شاخک­های دستگاه، می­توان به راحتی با بالا و پایین بردن دسته و یا فشردن پدال با پا، پالت­هایی با وزن حداکثر سه تن را حمل نمود. همچنین برای پایین آوردن شاخک­‌ها نیز می­توان با فشردن ضامن موجود روی دسته یا پدال استاکر، به راحتی این کار را انجام داد.
یکی از نکات بسیار مهمی که هنگام استفاده از استاکر دستی باید مد نظر قرار دهید، توجه به ظرفیت دستگاه است. این دستگاه در ظرفیت تعیین شده دارای امنیت و استحکام بالایی است و احتمال هرگونه حادثه در آن، تقریبا صفر است. اما درصورت بارگیری بیش از ظرفیت تعیین شده، احتمال هرگونه لغزش یا چپ شدن و یا حوادثی از این قبیل، دور از انتظار نیست.

ویژگی‌های جک استاکر دستی

استاکر دستی شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

تولید استاکر دستی

امروزه شرکت­‌های مختلفی اقدام به طراحی و تولید استاکرهای دستی نموده‌­اند. هر کدام از این استاکرها، عملکرد و خصوصیات کاربردی منحصربه­‌فردی دارند که طبیعتا هریک، قیمت متفاوتی نیز خواهد داشت. شرکت آتی بالابر نیز با توجه به نیازهای کارگاه‌­های مختلف به جابه‌­جایی پالت­‌های سنگین در ارتفاع، اقدام به تولید استاکرهایی باکیفیت و با خدمات گوناگون کرده و این ابزارها، فروش گسترده­ای در سراسر کشور و حتی کشورهای همسایه داشته است. برخی از ویژگی­های استاکر­های تولیدی در مجموعه آتی بالابر به شرح زیر است:
1- دارای استانداردهای لازم و کیفیت فوق­العاده محصولات
2- یک سال گارانتی و خدمات پس از فروش
3- توانایی حمل وزن 600 کیلوگرم تا سه تن
4- ارتفاع کاربری 7 تا 3 متر
5- دارای شاخک قابل تنظیم و عرض 22 تا 74 سانتی­متر
6- مجهز به پدال دستی، پدال پایی و ترمز پایی
7- دارای لیسانس CE از اروپا
8- بدنه و شاخک 6 میلی­متری محکم و تقویت شده
9- ساخته شده از جنس فولاد برای دوام و قدرت بیشتر
در مجموعه آتی بالابر همواره تلاش ما برپایه شناخت و رفع نیازهای مردم عزیز ایران بوده است، بدین منظور همواره کوشیده‌­ایم متناسب با جدیدترین استانداردهای جهانی و با توجه به وضعیت اقتصادی مردم، بهترین خدمات و محصولات را تولید و عرضه نماییم تا رضایت مشتری را جلب کنیم.
علاوه بر استاکر دستی، انواع وسیله‌­های کارگاهی مختلفی در شرکت آتی بالابر تولید می­شود، از جمله: استاکر نیمه برقی و شارژی، بالابر پله رو، انواع بالابرهای هیدرولیکی، آسانسور باری و شیشه ای، بالابرهای خانگی ،مغازه­ای و نفربر، جک پالت، جرثقیل کارگاهی و …

قیمت استاکر دستی

همان گونه که اشاره کردیم، شرکت­‌های گوناگونی اقدام به طراحی و تولید استاکرهای دستی نموده‌­اند. این استاکرها در کارکرد، جنس و مواردی از این قبیل، با یکدیگر تفاوت­هایی دارند و در نتیجه قیمت آن­ها نیز متفاوت خواهد بود. می­توان گفت قیمت یک استاکر دستی به عواملی همچون ظرفیت حمل بار، ابعاد، مواد به کار برده شده در طراحی آن، کارکرد و ارتفاع کاربری دستگاه بستگی دارد. بنابراین هنگام خرید استاکر دستی، حتما جنبه­‌های مختلف دستگاه را مورد ارزیابی قرار دهید و متناسب با بودجه و محل کار خود، مناسب­ترین نوع استاکر را خریداری کنید.
البته استاکر دستی بیشتر برای وسایل سبک تا نیمه سنگین و در مکان­‌های کوچک مورد استفاده قرار می­گیرد. برای کاربردهای گسترده‌­تر می­توان از استاکرهای نیمه برقی یا شارژی نیز استفاده نمود. استاکر نیمه برقی به کمک برق 220 ولت شهری کار می­کند و عملیات جابه­‌جایی عمودی آن، به کمک نیروی الکتریسیته تامین می­شود، بنابراین کارایی بیشتری خواهد داشت. همچنین استاکر شارژی به کمک نیروی محرکه باطری کار می­کند و دارای کارایی و ظرفیت حمل بیشتری نسبت به دو نوع دیگر است.
چند مورد از مواردی که هنگام خرید استاکر دستی باید مد نظر قرار داد به شرح زیر است:
1- ظرفیت حمل بار
2- مدت استفاده از استاکر در یک شبانه روز
3- ارتفاع کاربری مورد نیاز
4- کیفیت ساخت و جنس قطعات دستگاه
5- گارانتی و خدمات پس از فروش

قیمت استاکر دستی

استاکر دستی شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

تعمیر استاکر دستی

به طور کلی استاکرهای دستی از قطعات بسیار باکیفیتی تولید می­شوند به گونه­‌ای که احتمال خرابی در آن­ها بسیار کم است. اما با این وجود، در صورت ایجاد هرگونه خرابی در دستگاه، می­توانید با مجموعه آتی بالابر در تماس باشید. مجموعه ما با به کارگیری بهترین و مجرب­ترین تکنسین‌­ها و تعمیرکاران کشور، می­تواند به سرعت اقدام به انجام تعمیرات گوناگون در انواع استاکرها نماید. انواع خدمات تعمیر، بازسازی، بهینه سازی و راه اندازی مجدد دستگاه خود را به آتی بالابر بسپارید.
تجربه نشان می­دهد بیشترین موارد خرابی استاکرهای دستی، مواردی از این قبیل هستند:
1- آسیب دیدن شاخک­های دستگاه
2- استهلاک چرخ­ها
3- صدمه دیدن دکل و شاسی
4- ارتفاع نگفتن مناسب پمپ هیدرولیک
5- آسیب دیدن یا شکستگی پدال دستی یا پایی یا ترمز استاکر دستی
6- صدمه دیدن بلبرینگ چرخ­ها
7- پاره شدن یا سست شدن زنجیر استاکر
8- ایجاد خوردگی یا زنگ زدن اتصالات دستگاه مانند پیم‌­ها و شفت جک
اما هدف از تعمیرات استاکر دستی چیست؟
1- امکان استفاده مجدد از دستگاه
2- صرفه جویی در هزینه
3- افزایش طول عمر دستگاه
4- جلوگیری از توقف خطوط تولید و پیشگیری از زیان­‌های ناشی از آن
5- کاهش خطرات احتمالی ناشی از خرابی استاکر و قطعات آن

مزایا و معایب استاکر دستی

مزایا

  1. استاکرهای دستی در مقایسه با استاکر نیمه برقی و شارژی، از قیمت بسیار ارزان­تر و مناسب­تری برخوردار هستند، به همین دلیل محبوبیت زیادی پیدا کرده­اند.
  2. به دلیل وجود قطعات ساده و مقرون به صرفه در دستگاه، احتمال خرابی در آن بسیار کم است و فرایند نگهداری از آن نیز، بسیار ساده خواهد بود.
  3. در صورت خرابی، قطعات موجود در آن، به راحتی پیدا می­شود و می­توان تعمیرات آن را به سادگی انجام داد.

معایب

  1. ظرفیت حمل استاکر دستی محدود است و بنابراین نمی­توان وسایل بسیار سنگین را با آن جابه­‌جا نمود.
  2. در کارگاه‌­ها و کارخانجات بزرگ، عملا نمی­توان از استاکر دستی برای حجم کاری زیاد استفاده کرد.
  3. با توجه به این که کاربری دستگاه عمدتا به وسیله نیروی انسانی انجام می­شود، احتمال خرابی و استهلاک برخی قطعات آن، بیشتر از استاکرهای برقی است.
  4. استاکر دستی، به تلاش زیادی از سوی اپراتور نیاز دارد، بنابراین نیروی انسانی زیادی را مصرف خواهد کرد.
مزایا و معایب استاکر دستی

استاکر دستی شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

انواع استاکر دستی

همان گونه که اشاره کردیم استاکر دستی یکی از پراستفاده‌­ترین مدل­‌های استاکر کارگاهی است که امروزه کاربرد زیادی در فروشگاه­‌ها، انبارها و کارگاه‌­ها پیدا کرده و طرفداران خاص خود را دارد. استاکرهای دستی را بر اساس حداکثر ظرفیت حمل بار، می­توان به سه دسته تقسیم نمود. این سه نوع، از لحاظ عملکرد مشابه هستند اما با توجه به تناژ و وزن دستگاه و پمپ دستگاه، می­توان آن­ها را تقسیم بندی کرد:

استاکر دستی 1 تن

استاکر دستی یک تن دارای ظرفیت حمل یک تن کالا است و از ورقه‌­های 6 میلی­متری در ساختار آن استفاده شده است. در این دستگاه از قطعات ظریف­تر و سبک­تری استفاده شده، به همین دلیل وزن این دستگاه بسیار سبک بوده و بیشتر برای حمل پالت­‌های سبک در جاهای کوچک کاربرد دارد.

استاکر دستی 2 تن

لیفتراک دستی دو تن ظرفیت حمل دو تن بار دارد و در ساختار آن از قطعات 6 میلی­متری استفاده شده است. این دستگاه کاربرد بسیار زیادی نسبت به دو نوع دیگر دارد و با توجه به تناژ دستگاه و قیمت مناسب آن، بیشتر افراد، این نوع استاکر دستی را انتخاب می­کنند.

استاکر دستی 3 تن

استاکر دستی سه تن دارای ظرفیت حمل سه تن بار است و از ورقه­‌های 8 میلی­متری در ساختار آن، استفاده می‌شود. در این نوع استاکر، از قطعات سنگین­تر و محکم­تری استفاده شده و بنابراین وزن زیادی دارد. تناژ بالای این دستگاه، باعث کاربرد آن در اماکنی با حمل کالاهای سنگین شده است.
در ادامه برای درک بهتر عملکرد استاکر دستی به مقایسه آن با استاکرهای برقی خواهیم پرداخت.

استاکر دستی مدل AP 01

استاکر دستی مدل AP 01 یا لیفتراک دستی کاملا به نیروی انسانی جهت عملکرد خود نیاز دارند. بدین معنی که برای بالا و پایین بردن شاخک، از تلمبه زدن به وسیله جک استفاده می­شود و جابه­‌جایی طولی و عرضی آن نیز به کمک چرخ و هل دادن توسط فرد انجام می­گیرد. این دستگاه بیشتر برای کارگاه‌­ها و جاهای مشابه کاربرد دارد.
ویژگی­‌ها و مشخصات استاکر دستی:
ظرفیت حمل بار: 600 کیلوگرم تا سه تن
ارتفاع کاربری: 1.7 تا 3 متر
نوع جک و پمپ: جک و پمپ هیدرولیکی
جنس چرخ­ها: پلی اورتان و چدن
رنگ بدنه: کوره ای دو پوششه

استاکر شارژی مدل AP 01

استاکر شارژی مدل AP 01 و استاکر نیمه برقی با کمک نیروی برق یا نیروی محرکه الکتریکی موجود در باطری کار می­کنند. این استاکرها، عمدتا ظرفیت­‌ها و کارایی‌­های بیشتری نسبت به نوع دستی دارند اما قیمت آن­ها نیز به مراتب بالاتر است. ضمن این که کارکردن با برق یا باطری، می­تواند باعث یک سری محدودیت‌­ها در کارایی دستگاه شود.
ویژگی‌­ها و مشخصات استاکر برقی:
ظرفیت حمل بار: 1.5 تن
ارتفاع کاربری: 2.5 متر
نوع جک: جک شارژی
جنس چرخ­ها: پلی اورتان
رنگ بدنه: کوره­ای دوپوششه

انواع استاکر دستی

استاکر دستی شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

سخن پایانی

استاکر یا لیفتراک دستی نوعی از تجهیزات انبارداری است که امکان حمل بار و پالت در ارتفاع را فراهم می­کند. این دستگاه در فروشگاه‌­ها و انبارهایی با حجم عملیات کم مورد استفاده قرار می­گیرد و به کمک نیروی دست، می­توان برای حمل، بارگیری و تخلیه بار از آن استفاده نمود. این دستگاه از قطعات ساده­ای تشکیل شده و شیوه کاربری و تعمیرات آن نیز بسیار ساده است.
شرکت آتی بالابر یکی از بزرگ­ترین و ماهرترین شرکت­های کشور در زمینه تولید و طراحی انواع بالابرها و لیفتراک­ها است. این مجموعه نظر به اهمیت صنعت جابه­‌جایی مواد در اجرا و پیشبرد اهداف والای پروژه­های گوناگون کشور و با توجه به نیازهای کشور و منطبق با آخرین تکنولوژی­ها و استانداردهای روز دنیا، اقدام به تولید و فروش باکیفیت­ترین استاکرهای دستی نموده تا به مشتریان عزیز خدمت رسانی نماید. کارشناسان و متخصصان مجموعه ما، می­توانند بهترین کیفیت را برای شما عرضه کرده و همچنین انواع تعمیرات را برای شما انجام دهند. خدمت به شما افتخار ماست. چنانچه قصد خرید و نصب این وسیله کاربردی را دارید، می­توانید روی مجموعه ما حساب کنید. نشانی شرکت: تهران – شهرک صنعتی چهاردانگه – شرکت «آتی بالابر». شماره تلفن: 09125462051 «آقای ساعی»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button