blog آسانسور شیشه ای - آتی بالابر

آسانسور شیشه ای

source this article منبع مقاله
آسانسور شیشه ای

آسانسور شیشه ای

امروزه با پیشرفت‌های گسترده ای که در زمینه ساختمان سازی ایجاد شده، برجها و آپارتمان‌هایی بسیار مرتفع و بلند ساخته شده است که بدون شک، برای بالا و پایین رفتن از آن، نمیتوان از راه پله استفاده نمود. بنابراین برای جابجایی بین طبقات، به بالابرهایی همچون آسانسور نیاز است. آسانسور شیشه ای یکی از جدیدترین، بروزترین و زیباترین مدلهای آسانسور است که امروزه کاربرد بسیار زیادی در انواع ساختمانها و آپارتمانها پیدا کرده و استفاده از آن نیز، روز به روز در حال گسترش است.
به طور کلی میتوان گفت شیشه از حدود دو هزار سال پیش، در معماری ساختمانها مورد استفاده قرار گرفت. شیشه به دلیل وجود ویژگی‌هایی همچون زیبایی، جذب و انعکاس نور و توانایی دیدن اجسام پشت آن و … باعث محبوبیت زیادی در ساختمان سازی شده است. استفاده از شیشه در آسانسور نیز در چند سال اخیر، کاربرد گسترده ای پیدا کرده و باعث ایجاد فضایی بسیار شیک و مدرن، در فضای ساختمان میشود. آسانسور شیشه ای را میتوان در بسیاری از جاها همچون ادارات، برجها، رستورانها، مترو، فروشگاه ها و حتی منازل مسکونی به کار برد و تمام افرادی که به دنبال ایجاد فضایی شکیلتر برای ساختمان خود هستند، میتوانند از این وسیله استفاده نمایند. در این مقاله به بررسی ویژگیها و مشخصات آسانسور شیشه ای خواهیم پرداخت.
چنانچه قصد نصب و راه اندازی یک بالابر شیشه ای در ساختمان خود دارید، «آتی بالابر» در کنار شماست. شرکت «آتی بالابر» یکی از معتبرترین و مجربترین شرکتهای کشور در زمینه تولید و نصب انواع بالابر است که با بهره گیری از بهترین متخصصان و کارشناسان کشور، میتواند با سرعت بالا و هزینه مناسب، نصب این آسانسور را در ساختمان اداری یا مسکونی شما انجام دهد. چنانچه قصد دارید یک آسانسور شیشه ای در ساختمان خود نصب کنید و فضایی بسیار متفاوت و خاص ایجاد نمایید، روی مجموعه ما حساب کنید. آدرس شرکت: تهران – شهرک صنعتی چهاردانگه – شرکت «آتی بالابر». همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با مجموعه ما تماس بگیرید. شماره تلفن: 09125462051  «جناب آقای ساعی»

آسانسور شیشه ای

آسانسور شیشه ای شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

آسانسور شیشه ای چیست؟

در تعریفی ساده میتوان گفت آسانسورهایی که حداقل در یک طرف آن شیشه به کار برده باشد و برای مسافران این امکان را فراهم کند تا بتوانند در حین حرکت، فضای اطراف خود را مشاهده نمایند، آسانور شیشه ای یا آسانسور پاناروما نامیده میشود. کابین این نوع آسانسور، در فضایی شیشه ای قرار دارد و بر خلاف تصور بسیاری از افراد، استحکام آن نیز بسیار بالاست. آسانسورهای شیشه ای را میتوان در بسیاری از مکانها همچون برجها، مجتمعهای تجاری و لوکس، مراکز اداری و مسکونی بلند و تمامی مکانهایی که دارای چند طبقه و مرتفع هستند و زیبایی ظاهر برای آنها مهم است، به کار برد. همچنین برای تزئین آن میتوان از پنل‌های شیشه ای دودی و یا شفاف ،استفاده نمود. امروزه استفاده از آسانسورهای شیشه ای، به دلیل زیبایی، مدرن بودن و استحکام بالا کاربرد بسیار گسترده‌ای پیدا کرده و بسیاری از افراد به دنبال نصب این وسیله در ساختمان خود هستند. در ادامه به بررسی انواع آسانسورهای شیشه ای و ویژگیهای آنها خواهیم پرداخت.

انواع آسانسورهای شیشه ای

دو مدل بسیار پرکاربرد آسانسورهای شیشه ای عبارتند از:
1- آسانسورهای شیشه ای کششی
2- آسانسورهای شیشه ای هیدرولیکی

آسانسورهای شیشه ای کششی

آسانسورهای شیشه ای از نوع کششی به کمک سیم بکسل و وزنه جابجا میشوند و برای ساختمانهای با ارتفاع زیاد بسیار کاربرد دارند. تجهیزات مکانیکی به کار برده شده در این دستگاه، از پشت دیوار شیشه ای قابل مشاهده است و به همین دلیل ممکن است تا حدودی، ظاهر نامطلوب برای کاربران ایجاد نماید.

آسانسورهای شیشه ای هیدرولیکی

در آسانسور شیشه ای هیدرولیکی، از سیم و وزنه استفاده نمیشود بلکه به کمک مایع مخصوص و نیروی هیدرولیکی، کابین آن جابجا میشود. به همین دلیل در ساختمانهایی با ارتفاع کوتاه و متوسط کاربرد دارد اما در ساختمانهای بلند نمیتوان از آن استفاده کرد. ضمن اینکه تجهیزات آسانسور هیدرولیکی، توسط کاربران مشاهده نمیشود که این خود، بر زیبایی و کاربرد بیشتر این وسیله می افزاید.

انواع آسانسورهای شیشه ای

آسانسور شیشه ای شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

کابین آسانسور شیشه ای

اتاقک درون آسانسور را کابین آسانسور مینامند. شکل، حالت و ارتفاع کابین در آسانسور شیشه ای، اهمیت زیادی دارد. این کابینها معمولا به دو حالت وجود دارد:
1- آسانسور شیشه ای مدل گرد
2- آسانسور شیشه ای مدل مربعی

آسانسور شیشه ای گرد

کابینهایی که در این مدل آسانسور به کار برده شده، قوس دار هستند و دیواره آن به شکل گرد یا به حالت نیم دایره قرار دارد. کابینهای قوس دار موجود در آسانسورهای گرد که از جنس شیشه باشند، در حال حاضر هنوز در ایران طراحی و تولید نشده و از کشورهای دیگر وارد میشود؛ ضمن این که واردات آن به سختی انجام میشود. اما نوعی از این کابین از جنس پلی کربنات وجود دارد که این نوع در کشور تولید میشود و قیمت آن نیز، نسبت به نوع شیشه ای ارزانتر و مناسبتر است. چنانچه خواهان نصب کابین قوس دار شیشه ای هستید، میتوانید آن را از طریق سایت مربوط به شرکت آتی بالابر سفارش دهید. قیمت آن چیزی حدود 18 تا 20 میلیون تومان است. اما قیمت نوع معمولی آن، حدود 6.5 میلیون تومان است که میتواند مقرون به صرفه تر باشد. به طور کلی میتوان گفت کابینهای قوس دار مناسب برای افرادی است که به دنبال یک آسانسور شیشه ای بسیار خاص و متفاوت برای ساختمان خود هستند.

آسانسور شیشه ای مدل مربعی

در این نوع آسانسور، کابینهایی مورد استفاده قرار میگیرد که دیگر حالت گرد ندارند بلکه به صورت چهارگوش، طراحی و مورد استفاده قرار میگیرند. این مدل کابین، معمولا هزینه کمتری دارد و فرایند نصب آن نیز راحتتر است. چنانچه قصد نصب آسانسور شیشه ای مدل مربعی را دارید، تکنسین‌های مجموعه ما با بررسی مکان مورد نظر، میتوانند مناسبترین حالت کابین را برای ساختمان شما انتخاب کنند. مدل مربعی برای مکانهای دوطبقه در منزل کاربرد بسیار زیادی دارد.

ابعاد آسانسور شیشه ای

آسانسورهای شیشه ای با ابعاد و اندازه های متفاوت به کار میروند. کارشناسان و تکنسینهای مجموعه آتی بالابر، بررسیها و اندازه گیریهای لازم را در ساختمان مورد نظر انجام داده و با توجه به ظاهر ساختمان، مناسبترین گزینه را برای ساختمان شما طراحی و نصب مینمایند.

درب آسانسور شیشه ای

دربهای مورد استفاده در آسانسورهای شیشه ای کاملا اتوماتیک هستند. ارتفاع کابین آسانسورها معمولا 190 سانتی متر به بالا است؛ درنتیجه ارتفاع درب آنها نیز باید همین حدود باشد. همچنین عرض درب آسانسور هم میتواند بین 70 تا 120 سانتی متر باشد که با توجه به ابعاد آسانسور، این اندازه کمی متغیر خواهد بود.

قیمت آسانسور شیشه ای

عوامل مختلفی میتواند روی قیمت یک آسانسور شیشه ای مؤثر باشد. برخی از این عوامل عبارتند از: مدل، نوع، ارتفاع، جنس، ابعاد آسانسور. همچنین برخی از قطعات آسانسور ممکن است از کشورهای دیگر وارد شوند که قیمت آنها با توجه به قیمت ارز متفاوت است. با توجه به همه این موارد، قیمت یک آسانسور شیشه ای، میتواند در بازه های مختلفی قرار گیرد و بنابراین میتوانید متناسب با بودجه خود، مناسبترین انتخاب را داشته باشید.

نحوه کارکرد آسانسور شیشه ای

در این قسمت به بررسی شیوه کارکرد آسانسورهای شیشه ای میپردازیم. به طور کلی میتوان گفت مکانیزمها و سیستم حرکتی آسانسورها، بسیار متفاوت است و با توجه به عواملی همچون ارتفاع ساختمان و تعداد طبقات، نوع آسانسور، نیروهای لازم برای حرکت و … نحوه کارکرد این آسانسورها متفاوت خواهد بود. در مورد آسانسورهای شیشه ای یا پانوراما میتوان گفت شیوه و نحوه کارکرد آن به دو دسته اصلی تقسیم میشود.شامل: 1. آسانسورهای شیشه ای خلاء. 2. آسانسورهای شیشه ای کابلی و یا کششی. کارشناسان و تکنسینهای مربوطه میتوانند بر اساس نیازهای ساختمان، نوع مناسبتر را انتخاب نمایند. در ادامه کارکرد اصلی این روشها را بررسی خواهیم کرد.
1- آسانسور پانوراما خلاء: در روش پنوماتیک، برای بلند کردن و جابجایی کابین در داخل چاه از فشار هوا استفاده میشود. در این روش نیازی به راه اندازی اتاق موتورخانه نیست و این یکی از مهمترین ویژگیهای این روش است. این ویژگی باعث میشود در مکانهایی که فضای زیاد و مناسب وجود ندارد (مانند خانه ها و ویلاها)، بسیار مناسب و کاربردی باشد؛ زیرا در حالت معمول، اتاق موتورخانه فضای نسبتا زیادی، در قسمت بالایی آسانسور اشغال میکند.
2- آسانسور شیشه ای کابلی: در این مدل، کابلها با استفاده از نیروی گرفته شده از موتور که به شافت متصل هستند، کار میکنند. در واقع دو کابل متصل به کابین، آسانسور را جابجا میکنند. البته آسانسور شیشه ای کابلی، فضای زیادی را اشغال میکند، به همین دلیل برای منازل مسکونی این مدل چندان پیشنهاد نمیشود.

نحوه کارکرد آسانسور شیشه ای

آسانسور شیشه ای شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

مشخصات فنی آسانسورهای پانوراما

آسانسورهای شیشه ای یا پانوراما، علاوه بر زیبایی و مدرن بودن، مشخصات و ویژگیهای منحصر به فرد دیگری نیز دارد که موجب محبوبیت زیاد آن شده است. در ادامه به معرفی چند مورد از مشخصات فنی آسانسورهای پانوراما میپردازیم.

1) ابعاد آسانسور

آسانسورهای شیشه ای در ابعاد متفاوتی عرضه میشوند. بنابراین میتوان متناسب با شرایط ساختمان، مناسبترین ابعاد آسانسور را انتخاب کرد. برخی از شرایطی که روی ابعاد آسانسور تاثیرگذار است عبارتند از: ابعاد چاه، میزان ظرفیت، میزان سرعت، نوع کاربری و …. کارشناسان مجموعه ما با بررسی این شرایط و متناسب با سلیقه مشتری، مناسبترین آسانسور با بهترین ابعاد را برای ساختمان شما انتخاب و نصب مینمایند. همچنین در برخی ساختمانها که تعداد زیادی از افراد روزانه از آسانسور استفاده میکنند و ترافیک استفاده از آن بالا است، ممکن است از چند آسانسور با ظرفیتهای زیاد استفاده شود. بدین ترتیب مساحت و ابعاد آسانسور افزایش می یابد. بنابراین فرایند کابین سازی متناسب با شرایط مختلفی همچون ارتفاع و سرعت آسانسور و ترافیک استفاده از آن، میتواند به شکلهای مختلفی انجام شود.

2) نوع درب

دربهای مورد استفاده در آسانسورهای شیشه ای عموما از نوع اتوماتیک هستند. ابعاد درب نیز متناسب با شرایط کابین میتواند متغیر باشد. معمولا ارتفاع این درب حداقل 190 سانتی متر و عرض آن نیز 70 تا 120 سانتی متر است. همچنین با توجه به سلیقه مشتری، میتوان از مکانیزمهای مختلفی برای طراحی درب کابین استفاده نمود. برای مثال در برخی مدلها، دربها به شکل پوشیده میباشد و نمای بیرونی آن مشخص نیست. یا مثلا در برخی مدلهای دیگر برای افزایش جذابیت و با توجه به شرایط چاه، میتوان قسمت بیرونی را نیز به صورت شیشه ای طراحی نمود. بنابراین با توجه به عواملی مانند ابعاد و ارتفاع چاه، دستورالعملها و شرایط نصب و سلیقه مشتری میتوان بهترین نوع درب را برای ساختمان طراحی و نصب کرد.

3) جنس شیشه

شیشه های مورد استفاده در آسانسور باید مقاومت و استحکام لازم را در مقابل وزن زیاد و هرگونه ضربه داشته باشد. با استناد به استانداردهای ملی و قوانین مربوطه، کلیه قسمتهای آسانسور شامل کابین، دیواره و چاه باید حداقل تحمل فشار 300 نیوتن بر 5 سانتی متر مربع داشته باشند. امروزه شیشه هایی که عمدتا در طراحی کابین مورد استفاده قرار میگیرد، از جنس لمینت سکوریت است. این جنس از تمامی استانداردهای لازم برخوردار است، کیفیت بسیار مطلوبی دارد و در برابر انواع ضربه، بسیار مقاوم میباشد. بنابراین کاربرد زیادی در طراحی آسانسور پیدا کرده است. توجه داشته باشید که مقاومت و استحکام بالا برای شیشه بسیار مهم است چرا که در غیر این صورت، ممکن است خسارات و حوادث خطرناک و جبران ناپذیری برای افراد به وجود آورد.

4) نوع کابین

کابینهای مورد استفاده در آسانسورهای شیشه ای میتوانند به شکلها و حالهای مختلفی همچون مربع، مستطیل، گرد و یا بیضی مورد استفاده قرار بگیرند. شکلهای چهارگوش، معمولا طراحی ساده تری دارند و قیمت آنها نیز کمتر است. اما انواع گرد یا بیضی، جذابیت و زیبایی ظاهری بیشتری دارند و در نتیجه قیمت آنها نیز بیشترخواهد بود. به این نکته توجه داشته باشید که کابینهای گرد و بیضی، جهت بررسی میزان استحکام و استانداردهای لازم، نیازمند به تست آونگی هستند که در ادامه راجع به این نوع تست، صحبت خواهیم کرد. تمامی انواع کابین میبایست با توجه به نوع حرکت و فشار و نیروهای وارده، پیش از نصب مورد تستها و آزمایشهای مختلفی قرار بگیرند تا استحکام آنها مورد تایید واقع شود. به صورت کلی میتوان گفت همه انواع آسانسورهای شیشه ای جزء محصولات بسیار شیک و مدرن در طراحی ساختمان شناخته میشوند اما علاوه بر زیبایی، استحکام قابل توجهی نیز دارند.

5) جنس لته درب

به طور کلی دربهای این نوع آسانسور را میتوان در دو دسته قرار داد: 1. شیشه ای با کلاف استیل. 2. کاملا شیشه ای (فریم لس) که درواقع بدین معنی است که قاب یا فریم در ساختار آن به کار نرفته است. همچنین لته دربها را نیز میتوان همانند خود درب، از جنس شیشه ای نصب کرد. جنس این لته های شیشه ای از لمینت سکوریت است که مقاومت و استحکام بالایی دارد. نوع انتخاب این لته ها به عوامل مختلفی همچون سلیقه افراد، نظر کارشناسان مربوطه، ابعاد و نوع ساختمان بستگی دارد. کارشناسان مجموعه ما، میتوانند به راحتی مناسبترین نوع لته را برای درب آسانسور شما انتخاب و نصب نمایند.

6) آسانسورهای نصب شده در فضای آزاد

استفاده از آسانسور شیشه ای در فضای آزاد، زیبایی بسیار زیادی دارد و جذابیت خاصی به فضای مورد نظر میدهد. اما این آسانسورها در فضای آزاد نیازمند رعایت اصول ایمنی و فنی خاصی در ساخت، طراحی و نصب آن است و برای طراحی آن، باید نکات ایمنی زیادی را مورد توجه قرار داد. به عنوان مثال برای نصب آسانسور در مکانهایی که باد شدید می وزد، نیازمند پوشش کامل (TPW) است. الزامات و نکات ایمنی در مدلهای پانوراما بیش از سایر مدل ها است. زیرا به دلیل نوع ظاهر و عناصر تزیینی زیادی که در طراحی آن وجود دارد، نکات ایمنی بسیار سختگیرانه ای برای طراحی آن وجود دارد تا سلامتی افراد به خوبی تضمین شود.

7) بر چسب نشانه گذاری شیشه

همواره بر روی سمت داخلی و خارجی شیشه های کابین آسانسورهای پانوراما، برچسبهایی وجود دارد که توسط شرکت تولید کننده طراحی شده و حاوی اطلاعاتی همچون راهنماییها، مشخصات و دستورالعملهای لازم و اطلاعات خود شرکت است. همچنین مشخصات دیگری مانند ابعاد و مشخصات فنی شیشه نیز در این برچسب نوشته میشود. با استفاده از این نوشته ها میتوان اطلاعات کاملتری در مورد شیشه به دست آورد. ضمن اینکه در زمان سرویس و یا تعمیر آسانسور شیشه ای، تعمیر کار میتواند با استفاده از این اطلاعات (همانند نوع و ضخامت شیشه) کارهای تعمیرات و سرویس را انجام دهد.

8) نشانگرهای حضور کابین

برای آسانسورهای شیشه ای، نشانگرهایی طراحی شده که در زمان جابجایی و حرکت کابین خاموش است اما زمانی که کابین متوقف میشود، این نشانگر نیز روشن میشود و تا زمان متوقف بودن کابین، همچنان روشن باقی میماند. ممکن است برخی دربها مانند دربهای لولایی فاقد این قابلیت باشند که در مورد این دربها باید مطابق با اصول استاندارد، شرایط را فراهم کرد. در چنین شرایطی میتوان نوعی درب دیگر که شرایط لازم را دارد، جایگزین آن کرد.

9) میزان ضخامت شیشه

ضخامت شیشه را میتوان به وسیله ابزاری به نام التراسونیک اندازه گیری کرد. شیشه های مورد استفاده در کابین باید دارای ضخامت حداقل 4 میلی متر باشد و همچنین دارای پشت چسب دار نیز باشد. این قسمت به منظور قرارگیری بهتر آیینه و رعایت ایمنی حتما باید مورد بررسی قرار گیرد. در صورتی که از شیشه های استاندارد با ضخامت مناسب استفاده نشود، ممکن است باعث ایجاد حوادث جبران ناپذیری شود و به جان افراد صدمه وارد شود. همچنین با توجه به قیمت بسیار بالای این شیشه ها، در صورت هرگونه خرابی، هزینه های زیادی به افراد تحمیل خواهد شد.

تست آونگی

همان گونه که گفتیم برای آسانسورهای پانوراما که دارای کابین گرد یا بیضی هستند، باید تست آونگی انجام شود. در واقع با استفاده از این تست، میزان کیفیت، تحمل فشار و مقاومت شیشه در برابر فشارهای خارجی سنجیده میشود تا ببینیم که شیشه مطابق با استانداردهای لازم هست و استحکام لازم را دارد یا خیر. چنانچه کابین گرد یا بیضی در تست آونگی، تاییدیه های لازم را دریافت کند، نشان و مدرک استاندارد برای آن صادر میشود. در تست آونگی، شیشه باید فشار 300 نیوتن بر 5 سانتی متر مربع را بتواند تحمل کند.

مهم ترین استانداردهای آسانسور شیشه ای

ایمنی کابین

یکی از مهمترین مواردی که برای بررسی ایمنی و استاندارد آسانسور شیشه ای استفاده میشود، ایمنی کابین است. در صورت استفاده از کابینی که قسمت شفاف آن از جنس شیشه بود، باید از پاراشوت تدریجی استفاده کرد و اگر قسمت شفاف آن از جنس طلق بود، پاراشوتهای لحظه ای گزینه مناسبی میباشند. البته استفاده از این پاراشوتها در صورتی ممکن است که سرعت آسانسور از یک متر بر ثانیه بیشتر نباشد. ایمنی آسانسورهای شیشه ای بسیار مهم است؛ بنابراین قوانین سخت گیرانه ای برای این آسانسورها لحاظ شده است.

پوشش چاه

در آسانسورها بخش اعظمی از نیروهای وارده به سمت چاه وارد میشود. چنانچه چاه آسانسور در قسمتهایی در معرض دید قرار میگیرد، لازم است استانداردهایی رعایت شود تا از بروز آسیب و صدمه جلوگیری شود. در زمان راه اندازی انواع چاه، تلاش میکنند با استفاده از شاسی کشی و کلاف بندی، تمام نکات ایمنی به خوبی رعایت شود. همچنین نیروهای وارده به این بخش نیز بررسی و بخشهایی برای حمل این نیرو در نظر گرفته میشود. چند مورد از نکاتی که در مورد راه اندازی این مدل آسانسور باید به آن توجه شود، به شرح زیر است:
1- قابلیت استفاده از پوشش شیشه ای را دشته باشد.
2- از هر قسمت که به چاه دسترسی دارد، میزان ارتفاع در قسمت دیواره ها، باید حداقل 5/2 متر باشد.
3- برای انجام تعمیرات و نظافت، باید در قسمت پایینی فضایی برای تعمیرکاران و سرویس کاران در نظر گرفته شود. مقدار این فاصله باید به حدی باشد که اجازه دسترسی کامل به قسمت بیرونی کابین را برای این افراد فراهم کند. همچنین میزان فاصله افقی در نظر گرفته شده برای آن باید حداقل حدود 45 سانتی متر باشد.
4- میزان ارتفاع دیواره ها از بخش ورودی باید حداقل 5 متر باشد.

کابین آسانسور شیشه ای

بیشترین کاربری و دسترسی افراد به آسانسور، به قسمت کابین شیشه ای آن است. به همین دلیل باید بیشترین استانداردها و ایمنی در این بخش قرار داده شده باشد و دارای استانداردهای لازم و ضروری نیز باشد. برخی از فاکتورهای ایمنی این کابینها به شرح زیر است:
1- طراحی کابینها باید به گونه ای باشد که بار عمودی بر آن وارد نشود. همچنین محل قرارگیری و نوع قاب آن، باید به گونه ای باشد که بدون هیچ مشکلی میزان بار افقی را تحمل و در طبقات جابجا نماید. این ویژگی و تحمل بار، تاثیر زیادی در روند کلی حرکتی کابین دارد.
2- با توجه به مقررات ایمنی آسانسور، صفحه های شفاف باید استانداردهای لازم در برابر فشار و نیروهای مکانیکی داشته باشد. همچنین یکی دیگر از ویژگیهای این صفحات، باید عایق بودن آن باشد تا در صورت هرگونه آتش سوزی احتمالی، از نفوذ و انتشار آتش به سایر بخشها جلوگیری کند.
3- چنانچه از مواد غیر شفاف در کابین این نوع آسانسور استفاده شود، باید دارای ایمنی و استانداردهای لازم باشد.
4- چنانچه در طراحی و ساخت کابین قصد استفاده از شیشه جام را دارید، ضخامت آن باید حداقل 10 میلی متر باشد. همچنین در سمت دیگر که در دسترس افراد قرار ندارد، باید از لایه پلاستیکی استفاده شود.
5- چنانچه از شیشه لمینت در طراحی استفاده شود (که امروزه عمدتا به همین شکل است) ضخامت آن باید حداقل 5 میلی متر باشد.
6- ضخامت آینه های به کار رفته در کابینهای شیشه ای باید حداقل 6 میلی متر باشد؛ همچنین جنس آن باید از لمینیت یا Toughened باشد. البته در صورتی که از آینه معمولی استفاده میکنید، باید سطح پشتی آن که در دسترس افراد قرار ندارد، با لایه پلاستیکی مخصوص و چسب دار پوشیده شود.

کابین آسانسور شیشه ای

آسانسور شیشه ای شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

آسانسور شیشه ای خانگی

آسانسورهای شیشه ای امروزه کاربرد بسیار زیادی پیدا کرده اند و در انواع ساختمانها میتوان از آن استفاده نمود. یکی از کاربردهای این آسانسور، در منازل مسکونی است. استفاده از این نوع آسانسور در منزل، زیبایی و جذابیت خانه را دو چندان میکند و ظاهری بسیار شیک و لوکس به منزل شما خواهد داد. همچنین برای جابجایی نوزادان، سالمندان، معلولین و … کاربرد بسیار زیادی دارد. آسانسورهای شیشه ای خانگی معمولا تا ارتفاع 15 متر، قابل نصب و استفاده هستند و حداکثر ظرفیت آنها نیز، شش نفر است. چنانچه قصد استفاده از این نوع بالابر در منزل خود را دارید، میتوانید متناسب با شرایط منزل و سلیقه خودتان، یک آسانسور شیشه ای مناسب انتخاب نمایید.

طراحی و اجرای آسانسورهای پانوراما

استفاده از آسانسورهای شیشه ای یا پانوراما، علاوه بر جابجایی، بیشتر جنبه زیبایی دارد و این امکان را فراهم میکند تا کاربران هنگام استفاده بتوانند از فضای بیرون لذت ببرند. به همین دلیل، طراحان تلاش میکنند تا بهترین استفاده را از فضاهای خالی داشته باشند تا بر زیبایی این دستگاه بیفزایند. برای مثال، فضای بیرونی چاه را با استفاده از شیشه میپوشانند تا بر زیبایی آسانسور افزوده شود زیرا اصلیترین دلیل استفاده مردم از این نوع بالابر، امکان مشاهده فضای بیرون در حین حرکت است.
چنانچه چاه آسانسور در داخل ساختمان قرار داشته باشد، مشکلی از بابت پوشاندن دیواره های آن وجود نخواهد داشت. البته در صورتی که چاه آسانسور با ساختمان وجه مشترک داشته باشد، به منظور جلوگیری از نفوذ گرد و خاک و هوا، آب و… پوشاندن آن الزامی و ضروری خواهد بود. همچنین در طراحی آسانسور باید به این نکته توجه داشت که کابلها و سایر قطعات جانبی دستگاه، قابل دیدن نباشد. نکات ریز و جزئی دیگری نیز وجود دارد که کارشناسان باید با توجه به کاربری و محل استفاده بالابر، به این نکات نیز توجه داشته باشند. در کنار این الزامات، تشخیص نوع اجرا نیز برعهده کارشناس مربوطه و مسئول پروژه خواهد بود.

سخن پایانی

شیشه به دلیل ویژگیها و خواص منحصر به فردی که دارد، در معماری امروز جایگاه ویژه ای به خود اختصاص داده و در محلهای مختلف از آن استفاده میشود. یکی از مدرنترین موارد استفاده از شیشه، مربوط به آسانسورهای شیشه ای است. آسانسورهای شیشه ای یا پانوراما، ظاهری بسیار شیک و زیبا به ساختمان میدهند و این امکان را برای کاربران فراهم میکند تا بتوانند در حین حرکت، از فضا و منظره بیرون لذت ببرند. این آسانسورها به انواع و اشکال مختلف، طراحی و نصب میشوند؛ همچنین ابعاد و جنس شیشه های آن نیز متفاوت است که میتوان متناسب با شرایط محل و سلیقه مشتری، یک آسانسور مناسب برای ساختمان نصب کرد. این آسانسورها را میتوان در همه جا از جمله منازل مسکونی و ادارات و اماکن تجاری به کار برد و استفاده از آن نیز، روز به روز در حال گسترش است.
چنانچه شما هم از کسانی هستید که قصد نصب و استفاده از آسانسور شیشه ای در ساختمان خود را دارید، شرکت «آتی بالابر» در کنار شماست. مجموعه ما با سالها تجربه در زمینه نصب انواع بالابر و با بهره گیری از متخصصترین و مجربترین کارشناسان کشور، میتواند به راحتی و در کمترین زمان ممکن، نصب این آسانسورها را در ساختمان شما انجام دهد. مفتخریم که به عنوان وارد کننده و ارائه دهنده بالابرهای متنوع در بهترین و به روزترین مدلهای دنیا و از کارخانجات معتبر و با کیفیت استاندارد اروپا، به شما عزیزان خدمت رسانی کنیم. چنانچه قصد نصب این دستگاه کاربردی و زیبا را دارید، میتوانید روی مجموعه ما حساب کنید. نشانی شرکت: تهران – شهرک صنعتی چهاردانگه – شرکت «آتی بالابر». شماره تلفن: 09125462051 «آقای ساعی»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button