blog آسانسور بیمارستانی + آسانسور تخت بر | آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱
source this article منبع مقاله
آسانسور بیمارستانی

آسانسور بیمارستانی

در این مقاله قصد داریم در مورد موضوعات آسانسور بیمارستانی، کاربرد آسانسور بیمارستانی، سرعت آسانسور بیمارستانی، چیدمان آسانسور بیمارستانی، آنالیز ترافیک آسانسورها، ایمنی آسانسور بیمارستانی، کابین آسانسور بیمارستانی، انواع آسانسور بیمارستانی، آسانسور بیمارستانی برانکارد بر، ابعاد کابین آسانسور بیمارستانی، ابعاد چاه آسانسور بیمارستانی، آسانسور بیمارستانی ۲۰۰۰ کیلوگرمی، آسانسور بیمارستانی ۲۵۰۰ کیلوگرمی و ظرفیت آسانسور تخت بر- نفربر صحبت کنیم.
در بیمارستان‌ها و به جهت حمل و نقل و انتقال بیمار و یا تخت‌های اتاق عمل در مراکز درمانی از جمله کلینیک‌ها، بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و غیره از آسانسور بیمارستانی استفاده می‌شود. اغلب بیمارستان‌ها دارای دو تا سه طبقه هستند و یا بعضی از آن‌ها طبقات بیشتری دارند. معمولاً بیمارستان‌ها در مرکز شهرها با سطح بنای کم و در ارتفاعات زیاد احداث می‌شوند. در طراحی و ساخت بیمارستان‌ها باید حتماً عرض راهروها را به دقت تعیین نمود زیرا لازم است تا عرض راهروها با ابعاد تخت‌ها و ترولی‌های حمل مواد و وسایل دارای تناسب باشد و هنگام تردد افراد مشکلی ایجاد نشود. بنابراین لازم است عرض راهرو‌ها مد نظر قرار بگیرد تا به هنگام فعالیت افراد و یا جابجایی تخت‌ها مشکلی به وجود نیاید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با آسانسور بیمارستانی با کارشناسان آتی بالابر در ارتباط باشید.
شماره تماس ما را به خاطر بسپارید 09125462051 ((آقای ساعی))

آسانسور بیمارستانی

آسانسور بیمارستانی - شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

در بیمارستان‌هایی با ارتفاع زیاد استفاده از آسانسور‌ها یک نیاز حیاتی می‌باشد که به جهت جابجایی از آن‌ها استفاده می‌شود. پس لازم است تا به طور مناسبی انتخاب شوند و به درستی در محل مورد نظر قرار بگیرند. علاوه بر اینکه لازم است آسانسورها افراد را جابجا کنند، باید به گونه‌ای طراحی شوند تا بتوانند در ساختمان بیمارستان تخت بیمار را از طبقه ای به طبقه دیگر حمل نمایند. لازم است شخصی که طراحی آسانسور را انجام می‌دهد (کارشناس ترافیک آسانسور )از نحوه و طرز کار یک بیمارستان و همچنین حرکت و ارتباط میان بخش‌های آن با یکدیگر، آگاهی کافی داشته باشد .به گونه ای که باید تعداد افراد کارمند و کارکنان هر شیفت کاری در شبانه روز و همچنین تعداد عیادت کنندگان را به صورت دقیقی محاسبه نماید و موقعیت بخش‌ها و درمانگاه‌ها را به صورت کاملی در طرح خود، بررسی نماید.
موارد دیگری نیز لازم است در طراحی آسانسور در محیط بیمارستان مورد نظر قرار بگیرد مانند: نحوه توزیع غذا ،تخلیه مواد زائد، انتقال لباس‌های چرک و تمیز، ورود و خروج بیماران اورژانسی و یا نحوه بارگیری وسایل به داخل بیمارستان. به این دلیل که جدا نمودن آسانسور‌های تخت بیمار از کارمندان و عیادت کنندگان مهم است و بنابراین از احتمال انتقال مریضی‌های واگیردار به بیماران و یا بالعکس می توان جلوگیری نمود.
با توجه به قوانین جدید لازم است هر ساختمانی که احتمال دارد افراد معلول با صندلی چرخدار از آن ساختمان عبور و مرور نمایند، حتماً آسانسور تخت بر داشته باشند.
با توجه به کاربری ویژه‌ای که آسانسورهای بیمار بر دارند، می‌توان از آن‌ها به جهت انتقال و جابجایی تخت‌های بیمارستانی هم استفاده نمود که دارای اندازه‌های بزرگی هستند و لازم است حتما از نظر ابعاد کابین و از نظر سیستم‌های موتورخانه‌ای استانداردهای لازم را داشته باشند و به دقت طراحی شوند. از لحاظ اندازه کابین باید آسانسورهای بیمار به نحوی طراحی شوند که حداقل ظرفیت آن‌ها یک تخت بیمارستان و یک پرستار در کنار آن، در کابین آسانسور باشد.
به دلیل ابعاد بزرگی که این نوع آسانسورها دارند و نیز به خاطر استفاده ویژه‌ای که از این آسانسورها می‌شود لازم است تا حتماً استانداردهای ویژه هم در اندازه آن‌ها و هم در سیستم موتورخانه آسانسور‌های بیمار بر رعایت گردد.

کاربرد آسانسور بیمارستانی

کاربرد آسانسور بیمارستانی به شرح زیر است:
1. در آسانسورهایی از نوع حمل بیمار، جابجایی و انتقال مواد و وسایل صورت می پذیرد
2. آسانسورهای انتقال کارمندان و عیادت کنندگان
در این دو جریان جابه جایی که نام برده شد نباید تداخلی وجود داشته باشد پس بنابراین لازم است سیستم آسانسوری آن‌ها از یکدیگر جدا باشد زیرا ممکن است هنگامی که کارمندان و کارکنان و یا عیادت کنندگان آسانسور لازم دارند بیمار اورژانسی در داخل کابین آسانسور باشد که به دلیل اتلاف وقت دچار مشکل شود. همچنین بیمارانی از بیرون به جهت مداوا به بیمارستان مراجعه نمایند که غیر اورژانسی هستند، این بیماران نیز برای جابجایی خود باید از آسانسورهای جداگانه استفاده نماید تا در جریان عبور و مرور و مسیر تردد مشکلی ایجاد نشود. معمولاً این آسانسور ها در مجموعه درمانگاه قرار دارند.
در آسانسورهایی که انتقال بیمار را انجام می‌دهند لازم است حرکت آن‌ها به صورت آرام و نرم باشد و همچنین در زمانی که آسانسور می‌ایستد و یا شروع به حرکت می کند باید این عمل به صورت آهسته انجام شود و شتاب گیری و تکان‌های کابین آسانسور مورد نظر، در کمترین مقدار خود باشد تا برای بیماران مشکلی ایجاد نشود.

کاربرد آسانسور بیمارستانی

آسانسور بیمارستانی - شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

سرعت آسانسور بیمارستانی

سرعت آسانسور بیمارستانی در آسانسورهای بیماربر معمولاً حداکثر سرعت کابین 1 متر بر ثانیه می‌باشد .همچنین در این نوع آسانسورها مقدار شتاب 9.5 متر بر مجذور ثانیه است. طراحی درب‌ها باید به صورتی انجام بگیرد که در هنگام حرکت در به‌ا مسافرین بتوانند به صورت آرام و ایمن به داخل و یا بیرون کابین بروند. در این گونه آسانسورها باید سیستم ایمنی به نحوی طراحی شود تا هنگامی که مانعی در بین چهارچوب و درب کابینت وجود دارد، مانع بسته شدن درب شود که این سیستم از نوع الکتریکی می‌باشد. لازم است سیستم مورد نظر به گونه‌ای طراحی شود تا به صورت ضعیف هم از برخورد درب به بیمار و یا تخت آن و ترولی‌های حمل بار جلوگیری شود.
مواردی که در مطالب بالا گفته شد از جمله موارد مهمی هستند که باید مورد توجه قرار بگیرند. رعایت این موارد باعث می‌شود کیفیت کارکرد آسانسور مورد نظر افزایش یافته و همچنین طول عمر بیشتری داشته باشد. باید آسانسورها از نظر کمیت و کیفیت در سطح مطلوبی قرار بگیرند پس لازم است دقت کافی را در تعیین سرعت، ابعاد و تعداد آن‌ها را داشته باشیم.

چیدمان آسانسور بیمارستانی

نحوه طراحی و چیدمان آسانسور بیمارستانی به صورت گروهی در ساختمان باید به گونه ای باشد که دارای کارکرد مطلوبی در هنگام ملاقات و یا عیادت از بیماران باشد به گونه‌ای که حداکثر زمان انتظار مسافرین در طبقه اصلی بیش از ۳۰ ثانیه نباشد. در مسیر جابجایی مسافران و حمل ترولی‌ها و تخت بیماران با فضای محل مسافران آسانسور نباید هیچ گونه تداخلی وجود داشته باشد تا مسافران آسانسور دچار هیچ گونه ضربه تخت و ترولی های در حال عبور نشوند.
طراحی کابین آسانسور باید به گونه ای صورت پذیرد که بتوان آن را شستشو و تمیز کرد .همچنین در تزیینات دیواره ها و کف کابین حدالمقدور باید از قطعات بزرگ استفاده شود و از به کار بردن درز های زیاد و لبه‌های تیز و برنده در آن‌ها اجتناب گردد. طراحی آسانسورهایی با کاربری خاص همانند آسانسورهای حمل غذا، حمل لباس و غیره باید به نحوی صورت پذیرد تا مسیرهای تردد در بیمارستان و نیز موقعیت آنها از سوی استفاده کنندگان و کاربران کاملاً شناخته شده باشد. علاوه بر اینکه لازم است نحوه حمل بیمار مورد بررسی قرار بگیرد، همچنین باید نحوه جابجایی دیگر تجهیزات و وسایل بیمارستان که در داخل فضاها تردد دارند هم به صورت کامل بررسی و مدیریت شود.
طراحی آسانسور ها باید به گونه ای باشد که مسیر تردد در بیمارستان و حرکت بار و اشخاص به صورتی باشد که دارای کمترین طول مسیر برای رسیدن به آسانسور مورد نظر باشد و اشخاص بتوانند سریعتر به مقصد خود برسند. چیدمان بخش ها باید به صورتی باشد که مسیر حرکت اشخاص و وسایل دارای تداخل نباشند و به هم برخورد نداشته باشند.

آنالیز ترافیک آسانسورها

آنالیز ترافیک آسانسورها یکی از موارد مورد بررسی هنگام تجهیز بیمارستان است. نمی‌توان یک زمان خاص را به عنوان زمان اوج ترافیک در بیمارستان مورد نظر عنوان کرد بلکه این گونه می‌توان گفت که زمان اوج ترافیک در بیمارستان ها در طول روز پراکنده می‌باشد.
معمولاً بیشترین ترافیک در ساعت ۳ بعد از ظهر می‌باشد که در این زمان کارمندان از بیمارستان خارج می شوند و تیم پزشکی و تکنسین‌ها تغییر می یابند. همچنین این ساعت، زمان مراجعه عیادت کنندگان به بیمارستان نیز می باشد. همچنین بیشترین ساعات کاری بیمارستان در ساعت های صبح می‌باشد که در این زمان جابجایی بیماران با تخت از بخش‌های بستری به درمانگاه های تخصصی اغلب صورت می‌پذیرد برای مثال بیماران به جهت عکسبرداری از بخش‌های مختلف جابجا می‌شوند و همچنین جابجایی لباس‌های چرک و تمیز و توزیع صبحانه نیز دراین ساعت انجام می‌پذیرد. می‌توان ساعت ۸ و ۹ صبح را اوج ترافیک صبحگاهی یک بیمارستان نامید. در هنگام محاسبات آسانسور در زمان اوج ترافیک معمولاً به ازای هر3 تخت بیمار یک نفر کارمند و یا عیادت کننده نیز در نظر می‌گیرند. همچنین به ازای هر ۱۰۰ تخت بیمار ۴ ترولی بار یا تخت بیمار نیز در محاسبات منظور می‌کنند. اگر آسانسور مورد نظر آسانسور مسافربر- تخت بر باشد برای هر مسیرکابین به سمت بالا یا پایین ۱۵ ثانیه در نظر می‌گیرند پس در مجموعه ۳۰ ثانیه به زمان رفت و برگشت آسانسور مورد نظر افزوده می‌گردد.

ایمنی آسانسور بیمارستانی

در این بخش از مقاله قصد داریم به بررسی ایمنی آسانسور بیمارستانی بپردازیم. آسانسورهایی که در بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند و وظیفه جابجایی بیماران در بیمارستان را برعهده دارند، لازم است تا حتما دارای ایمنی و حساسیت بالایی باشند زیرا معمولاً حال افرادی که در بیمارستان بستری هستند در شرایط مطلوبی نمی‌باشد پس لازم است آسانسورهای مسافرین دارای حداکثر ایمنی و اعتماد باشد تا حال بیماران موجود در بیمارستان در شرایط مطلوبی قرار بگیرد.
شرکت آتی بالابر انواع تولید کننده انواع آسانسور های بیمارستانی می باشد و این شرکت آماده عقد قرارداد با انواع مرکز دولتی و خصوصی در زمینه طراحی انواع آسانسور می‌باشد.
به جهت اطلاع از انواع مدل‌های آسانسور های بیمارستانی و همچنین اطلاع از قیمت این آسانسورها می‌توانید با شماره تماس 09125462051 (آقای ساعی) تماس حاصل فرمایید.
همچنین آدرس مجموعه به نشانی تهران- شهرک صنعتی چهاردانگه- شرکت آتی بالابر می‌باشد.

ایمنی آسانسور بیمارستانی

آسانسور بیمارستانی - شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

کابین آسانسور بیمارستانی

در طراحی کابین آسانسور بیمارستانی باید ویژگی‌های خاصی را لحاظ کرد. لازم است کابین آسانسور های بیمارستانی حتماً از جنس استیل باشد تا بتوان به راحتی و بدون هیچ مشکلی آن‌ها را تمیز و ضد عفونی نمود. کیفیت استیل به کار برده شده نیز بستگی به کارفرما و همچنین انتخاب کارفرما دارد اما مطلوب است از بهترین جنس استیل استفاده نمود.
نصب دستگیره کابین آسانسورهای بیمارستانی باید در ارتفاعی باشد تا بیمار بتواند به سهولت به آن دسترسی داشته باشد. همچنین لازم است در دور تا دور کابین دستگیره قرار بگیرد. از جمله ویژگی‌های دیگر کابین‌های آسانسور بیمارستانی ،اندازه آن‌ها می‌باشد. طراحی اندازه کابین‌ها باید به صورتی انجام بگیرد که یک برانکارد به راحتی بتواند در آن جای بگیرد و تا حدودی امکان چرخش در آن نیز وجود داشته باشد. همچنین لازم است یک فضای جداگانه هم برای همراهان بیمار در نظر گرفته شود.

انواع آسانسور بیمارستانی

انواع آسانسور بیمارستانی بر اساس اهداف آن‌ها دسته بندی می‌گردند که شامل: آسانسور های حمل و نقل بیمار و آسانسورهای عمومی می‌باشد.
انواع گوناگون آسانسور های موجود در بازار امروز:
آسانسورهای هیدرولیک: این نوع آسانسور را از جمله ساده ترین انواع آسانسور محسوب می‌شود. آسانسورهای کششی: استفاده از این نوع آسانسورها در ساختمان های متوسط و بلند بیشتر به چشم می‌خورد.

آسانسور بیمارستانی برانکارد بر

از جمله انواع آسانسورهای بیمارستانی، آسانسور بیمارستانی برانکارد بر می‌باشد. آسانسور برانکارد بر را می‌توان کوچکترین آسانسور حمل بیمار در نظر گرفت که دارای ظرفیتی در حدود ۱۰۰۰ کیلوگرم و اندازه‌ای در حدود ۱۱۰ در ۲۱۰ سانتیمتر می‌باشد. در ادامه مطلب به بررسی مختصری از شرایط و الزامات این نوع آسانسور بیمار پرداخته شده است. نصب آسانسور حمل برانکارد در برخی از ساختمان‌ها منطبق بر مقررات ملی ساختمان مبحث ۱۵ ضروری می‌باشد.

ابعاد کابین آسانسور بیمارستانی

ابعاد کابین آسانسور بیمارستانی طبق استاندار های مشخصی تعریف می‌شوند. همانند سایر آسانسورهای دیگر آسانسور های بیمارستانی هم دارای اندازه های استاندارد می‌باشند. با توجه به این که کاربرد این گونه از آسانسورها در کلینیکها و بیمارستان ها و درمانگاه ها به جهت حمله برانکارد و تجهیزات پزشکی و همراه بیمار می‌باشد و همچنین با توجه به اینکه افراد و پرسنل درمان برای همراهی با برانکارد و بیمار لازم است از آسانسورهای برانکاردبر استفاده کنند ،پس در نتیجه اندازه این گونه از آسانسورها دارای اهمیت زیادی می‌باشد. طراحی کابین آسانسورهای برانککاردبر باید با اندازه‌های مفیدی صورت پذیرد. اندازه این نوع آسانسورها طبق مقررات ملی ساختمان باید به صورت زیر باشد:
عرض کابین ۱۱۰۰ میلی متر، عمق ۱۱۰۰ میلیمتر، ارتفاع ۲۱۰۰ میلی متر
اندازه درب آسانسور های برانکارد بر هم مهم می‌باشد زیرا درب آسانسور از جمله مهمترین اجزای آسانسور می‌باشد. اندازه درب باید با عرض ۹۰۰ میلیمتر و ارتفاع ۲۰۰۰ میلیمتر طراحی گردد .بهترین نوع درب هم که در جدول اندازه آسانسور ارائه شده است، بر طبق مبحث 15 مقررات ملی ساختمان، درب از وسط بازشو و درب تلسکوپی می‌باشد.

ابعاد کابین آسانسور بیمارستانی

آسانسور بیمارستانی - شرکت آتی بالابر ۰۹۱۲۵۴۶۲۰۵۱

ابعاد چاه آسانسور بیمارستانی

در این قسمت ابعاد چاه آسانسور بیمارستانی را مورد بررسی قرار می‌دهیم. طراحی درب‌های آسانسورهای برانکاردبر، با توجه به نوع دربی که برای نصب این گونه از آسانسورها اجرا می‌شود، دارای اندازه‌های متفاوتی است. اگر درب تلسکوپی در طراحی آسانسور قرار بگیرد عرض چاه باید ۱۸۰۰ میلی متر باشد. در صورتی که از درب از وسط بازشو در آسانسور استفاده می‌شود عرض درب را باید ۲۰۰۰ میلیمتر در نظر گرفت. برای به کار بردن هر دو نوع درب نام برده شده عمق مورد نیاز ۲۶۰۰ میلی متر می‌باشد.

ارتفاع چاهک پایین آسانسور برانکاردبر

ارتفاع چاهک آسانسور در آسانسور هایی از نوع برانکارد بر بسته به سرعت آسانسور اجرا شده، متفاوت می‌باشد. در صورتی که آسانسور تا ۶۳ متر بر ثانیه سرعت داشته باشد ارتفاع چاهک آسانسور ۱۵۰۰ میلیمتر، همچنین برای سرعت‌های بالاتر تا 0.1 متر بر ثانیه ارتفاع چاهک پایین آسانسور در حدود ۱۶۰۰ میلیمتر می‌باشد. برای سرعت 0.1تا ۶.۱ متر بر ثانیه نیز چاهک ارتفاع چاهک آسانسور باید در حدود ۱۸۰۰ میلی متر باشد. ارتفاع ۲۴۰۰ میلی متری برای چاهک آسانسور نیز تا سرعت ۵.۲ متر بر ثانیه در نظر گرفته می‌شود.

ارتفاع بالاسری آسانسور برانکاردبر

 تاسرعت ۶.۱ متر بر ثانیه کمترین ارتفاع کف آخرین طبقه تا زیر سقف چاه باید در حدود 4200 میلی متر باشد اما ارتفاع بالا سری آسانسور برای سرعت‌های بیشتر تا ۵.۲ متر بر ثانیه در حدود 5200 میلی متر در نظر گرفته می‌شود.

ابعاد اتاق موتورخانه آسانسور برانکاردبر

ابعاد اتاق موتورخانه‌ای که به جهت استفاده از آسانسور برانکارد بر طراحی می‌شود، باید دارای عرض ۲۲۰۰ میلی متر و عمق ۴۲۰۰ میلی متر ‌باشد. همچنین ارتفاع اتاق را هم باید در حدود ۲۲۰۰ میلی متر در نظر بگیریم.

ابعاد کابین آسانسور تخت بر ۱۶۰۰ کیلوگرمی

در صورتی که می‌خواهید آسانسور تخت بر ۱۶۰۰ کیلوگرمی استفاده نمایید باید اندازه کابین را به صورتی که در زیر عنوان شده است در نظر بگیرید:
لازم است ارتفاع کابین ۲۳۰۰ میلی متر، عمق کابین ۲۴۰۰ میلی متر و عرض کابین آسانسور تخت بر ۱۶۰۰ کیلوگرمی، حدود ۱۴۰۰ میلیمتر در نظر گرفته شود.
به جهت نصب و استفاده از این نوع آسانسورها می‌توان از دو نوع درب استفاده نمود همچنین اندازه هایی که به جهت نصب آسانسورهای تخت بر با ظرفیت های گوناگون ،طراحی و اجرا می‌شود به طور مشترک عرض ۱۳۰۰ میلی متری و ارتفاع ۲۱۰۰ میلی متر، می‌باشد.

ابعاد چاه آسانسور بیمارستانی تخت بر

در صورتی که می‌خواهید از آسانسور های تخت بر با ظرفیت ۱۶۰۰ کیلوگرمی استفاده نمایید و آنها را نصب کنید لازم است تا چاهی با اندازه های زیر در نظر گرفته شود: عرض ۲۴۰۰ میلی متر در هنگام استفاده از درب تلسکوپی و عرض 2900 میلی متر در هنگام استفاده از درب از وسط بازشو مورد نیاز است. همچنین برای عمق این آسانسور نیز به ۳۰۰۰ میلی متر فضا نیاز داریم.

ارتفاع چاهک آسانسور بیمارستانی

در آسانسورهای تخت بر، اندازه ارتفاع چاهک با توجه به سرعت‌های مختلفی که آسانسور دارا می‌باشد دارای تفاوت‌هایی است. در حقیقت می‌توان اینگونه بیان کرد که تا سرعت ۶۳ متر بر ثانیه چاهک اینگونه از آسانسور ها باید ۱۶۰۰ میلیمتر باشد و همچنین در سرعت های بالاتر تا یک 0.1 بر ثانیه ارتفاع چاهک آسانسور باید در حدود ۱۷۰۰ میلیمتر باشد. هنگامی که سرعت بیشتر است حداکثر تا سرعت ۶.۱ متر بر ثانیه باید ارتفاع چاهک آسانسور در حدود ۱۹۰۰ میلیمتر باشد. همچنین از سرعت ۶.۱ تا ۵.۲ متر بر ثانیه نیز لازم است ارتفاعی در حدود ۲۵۰۰ متر برای چاهک آسانسور تخت در نظر گرفته شود.

ارتفاع بالاسری آسانسور ۱۶۰۰ کیلوگرمی تخت بر

در صورتی که از آسانسورهای ۱۶۰۰ کیلوگرمی تخت بر برای جابجایی تخت در بیمارستان‌ها و سایر مراکز درمانی استفاده شود، لازم است تا سرعت ۶.۱ متر بر ثانیه، ارتفاع بالاسری آسانسور در حدود 4400 میلی متر باشد. در صورتی که سرعت تا ۵.۲ متر بر ثانیه بالاتر رود ارتفاع بالاسری آسانسور ۱۶۰۰ کیلوگرمی که به جهت جابجایی تخت مورد استفاده قرار می‌گیرد، باید در حدود 5400 میلی متر باشد.

ابعاد اتاق موتورخانه برای آسانسور بیمارستانی

در طراحی موتورخانه ای که به جهت استفاده از آسانسور ۱۶۰۰ کیلوگرمی لازم می‌باشد، باید عمقی در حدود ۵۵۰۰ میلی‌متر و ارتفاعی در حدود ۲۸۰۰ میلی متر را در نظر بگیرید.

آسانسور بیمارستانی ۲۰۰۰ کیلوگرمی

یکی از انواع آسانسورهای بیمارستانی، آسانسور بیمارستانی ۲۰۰۰ کیلوگرمی است که در ادامه به بررسی بخش‌های مختلف آن پرداخته و توضیحات کامل و کافی را ارائه خواهیم کرد.

ابعاد کابین آسانسور تخت بر ۲۰۰۰ کیلوگرمی

در صورتی که در بیمارستان‌ها و سایر مراکز درمانی به جهت جابجایی تخت و سایر وسایل و تجهیزات پزشکی از آسانسوری با ظرفیت ۲۰۰۰ کیلوگرمی استفاده شود، باید عرض ۱۵۰۰ میلی متر ،عمق ۲۷۰۰ میلی متر و ارتفاع ۲۳۰۰ میلی متری در نظر گرفته شو.د برای استفاده از این نوع آسانسورها بهترین نوع درب،درب‌های تلسکوپی و درب از وسط بازشو می‌باشد. ابعاد درب کابین و طبقات برای ظرفیت ۲۰۰۰ کیلوگرم باید دارای عرض ۱۳۰۰ میلی متر و ارتفاع ۲۱۰۰ میلی متری باشد.

ابعاد چاه آسانسور بیمارستانی با ظرفیت ۲۰۰۰ کیلوگرم

در صورتی که در بیمارستان ها از آسانسور بیمارستانی با ظرفیت ۲۰۰۰ کیلوگرمی استفاده شود، لازم است عمق چاه آن در حدود ۳۳۰۰ میلی متر باشد. البته توجه داشته باشید که با توجه به نوع درب آسانسور ممکن است اندازه آن دارای تفاوت باشد. در صورتی که از درب تلسکوپی استفاده شود اندازه عرض چاه آسانسور بیمارستانی باید ۲۴۰۰ میلی متر در نظر گرفته شود. اما اگر از درب از وسط بازشو استفاده می شود عرض چاه آسانسور ۲۰۰۰ کیلوگرمی باید به اندازه 2900 میلی متر در نظر گرفته شود.

ارتفاع چاهک آسانسور تخت بر ۲۰۰۰ کیلوگرمی

ارتفاع چاهک آسانسور تخت بر ۲۰۰۰ کیلوگرم نیز همانند ظرفیت ۱۶۰۰ کیلوگرم می‌باشد. به صورتی که تا سرعت ۶۳ متر بر ثانیه در ارتفاع چاهک باید ۱۶۰۰ میلیمتر باشد. اگر سرعت افزایش پیدا کند تا 0.1 متر بر ثانیه باید ارتفاع چاه آسانسور در حدود ۱۷۰۰ میلیمتر باشد.
همچنین برای سرعت‌های بالاتر باید ارتفاع چاهک آسانسور به این صورت در نظر گرفته شود: تا سرعت ۶.۱ متر بر ثانیه ارتفاع کف آسانسور تخت بر ۲۰۰۰ کیلوگرمی باید در حدود ۱۹۰۰ میلی متر باشد. در صورتی که سرعت آسانسور تا ۵.۲ متر بر ثانیه افزایش یابد، ارتفاع چاهک آسانسور باید ۲۵۰۰ میلی متر باشد.

ارتفاع بالاسری آسانسور تخت بر بیمارستانی با ظرفیت ۲۰۰۰ کیلوگرم

کمترین ارتفاع کف آخرین طبقه تا زیر سقف که در آسانسورهای تخت بیمارستانی با ظرفیت ۲۰۰۰ کیلوگرمی لازم است در نظر گرفته شود، در صورتی که سرعت آسانسور در بیشترین مقدار خود به ۶.۱ متر بر ثانیه برسد باید در حدود 4400 میلی متر در نظر گرفته شود. اما اگر سرعت افزایش یابد تا سرعت ۵.۲ متر بر ثانیه ارتفاع بالاسری آسانسور باید در حدود 5400 میلی متر باشد.

ابعاد اتاق موتورخانه آسانسور تخت بر ۲۰۰۰ کیلوگرمی

در هنگام استفاده از آسانسور تخت بر ۲۰۰۰ کیلوگرمی اندازه اتاق موتورخانه باید با عمق ۵۸۰۰ میلی متر و ارتفاع ۲۸۰۰ میلی متری در نظر گرفته شود و با این ابعاد طراحی و اجرا شود.

آسانسور بیمارستانی ۲۵۰۰ کیلوگرمی

یکی دیگر از انواع آسانسورهایی که در بیمارستان برای حمل مریض از آن استفاده می‌شود آسانسور تخت بر بیمارستانی ۲۵۰۰ کیلوگرمی است. در ادامه به توضیحات تکمیلی در رابطه با این آسانسور می‌پردازیم.

ابعاد کابین آسانسور تخت بر بیمارستانی ۲۵۰۰ کیلوگرمی

در صورتی که از آسانسور تخت بیمارستانی با ظرفیت ۲۵۰۰ کیلوگرمی استفاده شود ،لازم است کابین این نوع آسانسور دارای اندازه هایی به شرح زیر باشد:
عرض ۱۸۰۰ میلی متر، عمق ۲۷۰۰ میلی متر، و ارتفاع ۲۳۰۰ میلی متر.
اندازه مورد نیاز به جهت درب طبقات و کابین نیز باید دارای عرض 1300 میلی متر و ارتفاع ۲۱۰۰ میلی متری باشد.

ابعاد چاه آسانسور بیمارستانی تخت بر با ظرفیت ۲۵۰۰ کیلوگرم

در صورتی که در آسانسور های بیمارستانی تخت بر با ظرفیت ۲۵۰۰ کیلوگرمی از درب های تلسکوپی استفاده می‌شود، باید برای چاه آسانسور عرض ۲۷۰۰ میلیمتری در نظر گرفته شود. همچنین در صورتی که از درب‌های از وسط بازشو استفاده می‌شود عرض چاه آسانسور باید ۲۹۰۰ میلیمتر باشد. در هنگام استفاده از هر دو نوع درب نام برده شده عمق چاه آسانسور باید ۳۳۰۰ میلی متر در نظر گرفته شود.

ارتفاع چاهک آسانسور تخت بر بیمارستانی ۲۵۰۰ کیلوگرم

در هنگام استفاده از آسانسور تخت بر بیمارستانی ۲۵۰۰ کیلوگرمی ،در صورتی که سرعت آن ۶۳ متر بر ثانیه باشد، ارتفاع چاهک مورد نیاز در حدود ۱۸۰۰ میلی متر می‌باشد. در صورتی که سرعت افزایش یابد تا 0.1 متر بر ثانیه ارتفاع چاهک آسانسور تخت بر بیمارستانی باید در حدود ۱۹۰۰ میلی متر در نظر گرفته شو.د همچنین در صورتی که سرعت این نوع از آسانسور ها افزایش یابد لازم است ارتفاع چاه را نیز تغییر دهیم برای مثال در زمانی که بیشترین سرعت به سرعت ۶.۱ متر بر ثانیه برسد، ارتفاع چاهک را هم باید در حدود ۲۱۰۰ میلی متر در نظر بگیریم.
همچنین تا سرعت حداکثر ۵.۲ متر بر ثانیه ارتفاع چاهک آسانسور تخت بر بیمارستانی باید به ۲۵۰۰ میلی متر تغییر یابد.

ارتفاع اورهد برای آسانسور تخت بر ۲۵۰۰ کیلویی

در صورتی که از آسانسور بیمارستانی تخت بر با ظرفیت ۲۵۰۰ کیلوگرمی استفاده شود، در سرعت‌های مختلف ارتفاع بالاسری دارای اندازه‌های گوناگون می‌باشد. برای مثال تا سرعت ۶۳ متر بر ثانیه تا حداکثر ۶.۱ متر بر ثانیه، حداقل ارتفاع کف آخرین طبقه تا زیر سقف چاه باید در حدود ۴۶۰۰ میلی متر باشد. در صورتی که سرعت آسانسور تا ۵.۲ متر بر ثانیه برسد، ارتفاع بالاسری آسانسور در آسانسورهای تخت بر با ظرفیت ۲۵۰۰ کیلوگرمی، باید به 5600 میلی متر تغییر یابد.

ابعاد اتاق موتورخانه آسانسور بیمارستانی با ظرفیت ۲۵۰۰ کیلوگرمی

جهت نصب آسانسورهای بیمارستانی با ظرفیت ۲۵۰۰ کیلوگرم ابعاد اتاق موتورخانه باید به شرح زیر باشد:
عمق ۵۸۰۰ میلیمتر، ارتفاع ۲۸۰۰ میلی متر

ظرفیت آسانسور تخت بر- نفربر

ظرفیت آسانسور تخت بر- نفربر به شرح زیر است:

  1. حداقل اندازه کابین باید در حدود ۱۴۰ سانتی متر عرض و ۲۴۰ سانتی متر عمق باشد.
  2. حداقل اندازه عرض درب ۱۳۰ سانتی متر و حداقل ارتفاع آن ۲۱۰ سانتیمتر می‌باشد. نصب شستی های احضار باید در فاصله ۴۰ سانتی متری از درب ورودی در دو سمت ورودی صورت پذیرد.
  3. لازم است به کلید مخصوص کاربران آموزش (پرستار) مجهز باشد.
  4. لازم است به سیستم نجات اضطراری مجهز باشد تا زمانی که قطع برق اتفاق می‌افتد، کابین به طبقه تعریف شده هدایت شود.
  5. لازم است به سیستم همسطح ساز و کف کابین مجهز باشد.

سخن پایانی

در این مقاله با آسانسور بیمارستانی، کاربرد آسانسور بیمارستانی، سرعت آسانسور بیمارستانی، چیدمان آسانسور بیمارستانی، آنالیز ترافیک آسانسورها، ایمنی آسانسور بیمارستانی، کابین آسانسور بیمارستانی، انواع آسانسور بیمارستانی، آسانسور بیمارستانی برانکارد بر، ابعاد کابین آسانسور بیمارستانی، ابعاد چاه آسانسور بیمارستانی، آسانسور بیمارستانی ۲۰۰۰ کیلوگرمی، آسانسور بیمارستانی ۲۵۰۰ کیلوگرمی و ظرفیت آسانسور تخت بر- نفربر، آشنا شدیم.
با توجه به اینکه آسانسور بیمارستانی در محل‌هایی مانند بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد، پس لازم است با توجه به شرایط بیماران دارای امنیت و حساسیت بالایی باشند در نتیجه در انتخاب آسانسور بیمارستانی مورد نیاز باید به شرکت‌های مورد اطمینان مراجعه نمود.
شرکت آتی بالابر تولید کننده انواع آسانسور بیمارستانی در مدل‌های گوناگون با کیفیت بالامی‌باشد. شما عزیزان می‌توانید برای آگاهی از انواع مدل‌های مختلف آسانسور بیمارستانی و همچنین اطلاع از هزینه طراحی و نصب این گونه از آسانسورها با شماره تماس 09125462051 (آقای ساعی) تماس حاصل فرمایید. همچنین آدرس مجموعه به نشانی تهران- شهرک صنعتی چهاردانگه- شرکت آتی بالابر می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button